Data
13 + 14 november 2019

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Waarom exposeren?

Waarom exposeren?

LED + Elektro: Groeimarkt met grote kansen

Ledverlichting biedt enorme besparingen voor bedrijven en instellingen. Als zij verbouwen, willen zij daarnaast ook profiteren van de verbeterde lichtbeleving van led en hun verlichting draadloos laten communiceren met hun klimaat-, gezondheids-, veiligheids- of energiesysteem. De ontwikkelingen in de elektrotechniek zijn veelbelovend, maar voor de eindgebruiker niet altijd bij te houden. Meer dan ooit vertrouwen zij op het advies van architecten en installateurs. Maar ook zij hebben vragen over de veranderende markt.
Informeer uw klanten
Snel schakelen naar de toekomst

Verlichting en schakelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, want verlichting vormt de ruggengraat van elke elektrotechnische installatie. Met steun van vele Nederlandse en Vlaamse vakbladen en beroepsverenigingen leggen we daarom extra nadruk op de sector elektrotechniek. Juist nu zijn moderne installateurs op zoek naar betrouwbare producten die weinig onderhoud vragen. Ze hebben behoefte aan direct toepasbare, praktische kennis. Speciaal voor hen bevat de beurs dit jaar een workshopgebied dat geheel gewijd is aan elektrotechniek. Ook u kunt daar een presentatie geven!

6500

 B2B bezoekers

40

+ Landen

150

+ Exposanten

7500

 m2

60

+ Seminars

Over LED + Elektro

Als de grootste onafhankelijke vakbeurs voor licht- en elektrotechniek in Nederland is LED + Elektro dé plek voor inkopers om oplossingen met elkaar te vergelijken. De Moonwalk, onze Innovation Boulevard, biedt exposanten een unieke gelegenheid om nieuwe producten aan een groot en exclusief zakelijk publiek te presenteren. Meer dan 150 toonaangevende bedrijven hebben zich al aangemeld als exposant. Wilt u zich samen met hen presenteren aan architecten, installateurs en zakelijke eindgebruikers?
Bekijk de plattegrond
LED + Elektro is een specialistenvakbeurs, alleen toegankelijk voor zakelijke bezoekers. Meer dan de helft van hen bestaat uit directeuren, senior management en overheidsbestuurders. Uiteraard weten ook professionals de beurs goed te vinden: architecten, lichtontwerpers en installateurs. Ze komen naar LED + Elektro om te netwerken, nieuwe innovaties te zien en zichzelf te informeren tijdens onze seminars. Dit biedt u de kans om hoogwaardige leads op te doen bij de doelgroepen die voor u relevant zijn.
Bekijk het bezoekersprofiel
Deelnemen zonder zorgen

LED + Elektro wordt georganiseerd door Good! Events & Media, ook bekend van succesvolle vakbeurzen als Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd. Naast het kwalitatief hoogstaande publiek is de gemene deler van al deze beurzen het gemak voor de exposant. Via de online Event Planner kunt u binnen een half uur uw beursdeelname regelen. U kunt een volledig ingerichte stand bestellen, maar ook services als rigging, trussen of catering zijn geheel volgens uw eigen wensen eenvoudig te regelen. Uiteraard helpen wij u ook graag telefonisch of persoonlijk om van uw deelname een succes te maken.

Bereik uw publiek

Via de Event Planner kunt u uitnodigingen versturen naar uw relaties waarmee zij gratis toegang krijgen tot LED + Elektro. Voor uw beste zakenpartners liggen VIP-uitnodigingen klaar die recht geven op extra’s als een gratis parkeerkaart en een drankje.

Graag helpen wij u om een nieuw publiek aan te boren voor uw bedrijf en uw producten. Door online uw bedrijfsprofiel in te vullen en informatie over uw producten te uploaden kunnen alle bezoekers u eenvoudig nazoeken. Heeft u recentelijk een bijzonder project afgerond of presenteert u tijdens LED + Elektro een aansprekend nieuw product? Laat het ons weten in een persbericht. Zo kunnen wij uw nieuws onder de aandacht brengen via onze social media-kanalen en onze nieuwsbrief met een bereik van 30.000 lezers.

Extra informatie

Heeft u specifieke vragen over ons beursconcept? Of heeft u nog weinig ervaring met beurzen en heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Wij staan u graag telefonisch te woord of komen bij u langs om u tijdens een persoonlijk bezoek alle informatie te geven die u nodig heeft.
Vraag nu informatie aan

Ontdek wie innovaties naar de praktijk brengt op de LED + Elektro Business Day

04.09.2019

Op woensdag 2 oktober wordt het Nationaal LED + Elektro Trendrapport gepresenteerd op de LED + Elektro Business Day. Sprekers met internationale uitstraling zorgen hier voor verdieping – en zullen de verlichtingsindustrie uitdagen om innovaties eerder naar de praktijk te brengen.

Als het er niet is, dan maakt Keraf het gewoon

04.09.2019

Deze week vindt hij weer plaats, de verlichtingsweek van UNESCO-werelderfgoed Kinderdijk. Bezoekers bewonderen vanaf het water hoe de beroemde molens ’s avonds in de schijnwerpers worden gezet.

AKTO introduceert RGB+White flexibele LED-strips

04.09.2019

De hedendaagse consument is op zoek naar eenvoud en gebruiksgemak. De functionaliteit en het universele karakter van producten zijn belangrijke argumenten voor de klant om een keuze te maken: deze trends worden ook door de behoeftes van kopers van LED-verlichting weerspiegeld.

Experience de QledX Xperience

04.09.2019

Mooi design, handzaam, zeer eenvoudige montage, volledig modulair. Dat is de signatuur die QledX geeft aan een nieuw model ledpaneel; QledX Xperience. Het is een universeel modulair paneel van 50x50cm om grote ledschermen te bouwen, voor indoor en outdoor gebruik.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie