Data
4 + 5 november 2020

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Moonwalk

Moonwalk

DE TOEKOMST IS NU

Centraal in hal 3 ligt de 25 meter lange innovatieboulevard van LED + Elektro. Op de Moonwalk worden producten getoond die door hun vernieuwende mogelijkheden uit de toekomst lijken te komen, maar toch nu al op de markt verschijnen. Bezoekers laten zich hier inspireren door revolutionaire objecten als slimme verlichting, fraaie armaturen, de allerveiligste aardlekschakelaars en bestuurbare led-spots.

Bent u exposant op LED + Elektro en heeft u een product dat niet langer dan een jaar op de markt is dat u in de schijnwerpers wilt zetten? Neem dan nu contact met ons op om uw deelname aan de Moonwalk te regelen.

Nieuws

LED + Elektro 2019: wat vonden de exposanten?

17.12.2019

LED + Elektro 2019: wat vonden de exposanten?

Met LED + Elektro 2020 in het verschiet, leek het ons tijd een blik terug te werpen op de afgelopen editie. Wat vonden de vele exposanten van de vakbeurs en wat viel hen op? Met de vele aanwezige deelnemers uit alle hoeken van de sector, is er geen gebrek aan experts om te vragen naar hun ervaringe! Helvar Jurgen van de Pol, Technisch Verkoopadviseur bij Helvar Lighting Controls, was uitermate enthousiast.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie