Data
4 + 5 november 2020

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Design Paviljoen

Design Paviljoen

Om bezoekers nog beter te informeren over de laatste trends op het gebied van lichtontwerp breidt LED + Elektro dit jaar uit met het Design Paviljoen. In deze bijzonder vormgegeven sectie van de beurs krijgt een speciaal geselecteerde groep designbedrijven de kans om zichzelf gezamenlijk te presenteren.

Curator van het Design Paviljoen is Jeroen Drankier, bekend headhunter van lichtontwerpers. Hij staat aan het hoofd van de selectiecommissie die garandeert dat het paviljoen zal bestaan uit de crème de la crème van de Nederlandse ontwerpwereld.

Het Design Paviljoen bestaat uit kleiner dan gebruikelijke stands waar ontwerpers zich voor in kunnen schrijven tegen een zeer scherp tarief. Heeft u in uw netwerk talenten met wie u deze kans wilt delen? Of vertegenwoordigt u zelf een lichtdesignbedrijf met interesse in deelname aan het Design Paviljoen?
Neem dan nu contact met ons op

Nieuws

LED + Elektro 2019: wat vonden de exposanten?

17.12.2019

LED + Elektro 2019: wat vonden de exposanten?

Met LED + Elektro 2020 in het verschiet, leek het ons tijd een blik terug te werpen op de afgelopen editie. Wat vonden de vele exposanten van de vakbeurs en wat viel hen op? Met de vele aanwezige deelnemers uit alle hoeken van de sector, is er geen gebrek aan experts om te vragen naar hun ervaringe! Helvar Jurgen van de Pol, Technisch Verkoopadviseur bij Helvar Lighting Controls, was uitermate enthousiast.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie