Data
13 + 14 november 2019

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Event Planner

Deelnemen aan een beurs kan tijdrovend zijn, maar met onze digitale Event Planner organiseert u uw totale beursdeelname snel, eenvoudig & overzichtelijk.

In de Event Planner kunt u:

  • Uw bedrijfsgegevens voor de website en de catalogus uploaden
  • Uw producten voor de zoek- & vind functie uploaden
  • Uw standontwerp uploaden
  • Meubilair, elektra, standschoonmaak en andere artikelen bestellen
  • Maatwerk zoals trussen, bekabeld internet en catering bestellen
  • De leadscanner bestellen
  • Uw relaties en VIP's uitnodigen
  • Documenten inzien en downloaden

Direct inloggen

Nieuw, upload uw producten

Uit jarenlang bezoekersonderzoek blijkt dat “kennis nemen van nieuwe producten” op afstand de belangrijkste reden van beursbezoek is. Daarom hebben wij een nieuwe module ontwikkeld waarmee bezoekers producten en exposanten kunnen zoeken, vinden, selecteren, bekijken en printen. Hoe werkt het? U kunt vijf producten uploaden, indelen in een productcategorie, foto’s en bijlagen toevoegen en er een tag: nieuw, bestseller, of on sale aan hangen. Geef deze producten een prominente plaats in uw stand  en de leads volgen vanzelf!

Wij helpen u aan een drukbezochte stand

Een leeg restaurant trekt geen mensen, een lege stand ook niet. Trek bezoekers naar uw stand door drukte! De oplossing is eenvoudig, nodig uw bestaande relaties uit om uw stand te bezoeken!

Hoe werkt het? U krijgt een unieke invitatiecode waarmee uw relaties zich kunnen registreren voor gratis bezoek. Stuur al uw relaties deze invitatiecode. In de Eventplanner geven wij u handige hulpmiddelen zoals een standaarduitnodiging, logo- en bannerpakketten, het handboek "Hoe maakt u van uw beurs een succes?", en de mogelijkheid om tien relaties als VIP uit te nodigen.

Heeft u geen tijd om zelf uw relaties uit te nodigen? Maak gebruik van onze uitnodigingsservice en laat ons twee uitnodigende mails namens uw bedrijf versturen. (Uiteraard wordt uw adreslijst niet voor andere doeleinden gebruikt en wordt uw lijst na verzending vernietigd.)

De Leadscanner

Met onze leadscanner-app kunt met uw eigen telefoon de barcode op de bezoekersbadge van potentiële klanten scannen. In plaats van gedoe met visitekaartjes geeft de leadscanner u nu direct inzicht in alle gegevens van uw contacten. U kunt notities over uw contacten invoeren, afspraken met hen maken en deze direct bevestigen per mail. Op ieder gewenst moment kunt u alle gegevens exporteren naar een Excel-spreadsheet.

Ontdek wie innovaties naar de praktijk brengt op de LED + Elektro Business Day

04.09.2019

Op woensdag 2 oktober wordt het Nationaal LED + Elektro Trendrapport gepresenteerd op de LED + Elektro Business Day. Sprekers met internationale uitstraling zorgen hier voor verdieping – en zullen de verlichtingsindustrie uitdagen om innovaties eerder naar de praktijk te brengen.

Als het er niet is, dan maakt Keraf het gewoon

04.09.2019

Deze week vindt hij weer plaats, de verlichtingsweek van UNESCO-werelderfgoed Kinderdijk. Bezoekers bewonderen vanaf het water hoe de beroemde molens ’s avonds in de schijnwerpers worden gezet.

AKTO introduceert RGB+White flexibele LED-strips

04.09.2019

De hedendaagse consument is op zoek naar eenvoud en gebruiksgemak. De functionaliteit en het universele karakter van producten zijn belangrijke argumenten voor de klant om een keuze te maken: deze trends worden ook door de behoeftes van kopers van LED-verlichting weerspiegeld.

Experience de QledX Xperience

04.09.2019

Mooi design, handzaam, zeer eenvoudige montage, volledig modulair. Dat is de signatuur die QledX geeft aan een nieuw model ledpaneel; QledX Xperience. Het is een universeel modulair paneel van 50x50cm om grote ledschermen te bouwen, voor indoor en outdoor gebruik.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie