Data
3 + 4 november 2021

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Waarom exposeren?

Waarom exposeren?

LED + Elektro: Groeimarkt met grote kansen

Ledverlichting biedt enorme besparingen voor bedrijven en instellingen. Als zij verbouwen, willen zij daarnaast ook profiteren van de verbeterde lichtbeleving van led en hun verlichting draadloos laten communiceren met hun klimaat-, gezondheids-, veiligheids- of energiesysteem. De ontwikkelingen in de elektrotechniek zijn veelbelovend, maar voor de eindgebruiker niet altijd bij te houden. Meer dan ooit vertrouwen zij op het advies van architecten en installateurs. Maar ook zij hebben vragen over de veranderende markt.
Informeer uw klanten
Snel schakelen naar de toekomst

Verlichting en schakelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, want verlichting vormt de ruggengraat van elke elektrotechnische installatie. Met steun van vele Nederlandse en Vlaamse vakbladen en beroepsverenigingen leggen we daarom extra nadruk op de sector elektrotechniek. Juist nu zijn moderne installateurs op zoek naar betrouwbare producten die weinig onderhoud vragen. Ze hebben behoefte aan direct toepasbare, praktische kennis. Speciaal voor hen bevat de beurs dit jaar een workshopgebied dat geheel gewijd is aan elektrotechniek. Ook u kunt daar een presentatie geven.

Data

Woensdag 3 november 2021: 10:00 – 20:00
Donderdag 4 november 2021: 10:00 – 17:00

4500

 B2B bezoekers

40

+ Landen

150

+ Exposanten

7500

 m2

60

+ Seminars

Nieuws

LED + Elektro verplaatst naar november 2021

26.08.2020

LED + Elektro verplaatst naar november 2021

Vanwege de huidige onzekere situatie moeten wij u helaas mededelen dat wij hebben besloten om vakbeurs LED + Elektro een jaar uit te stellen. De grootste onafhankelijke vakbeurs voor licht- en elektrotechniek van de Benelux zal daarom plaatsvinden op woensdag 3 + donderdag 4 november 2021.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie