Data
3 + 4 november 2021

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Waarom exposeren?

Waarom exposeren?

Een nieuw platform voor de Nederlandse elektrotechniek - en verlichtingssector

De elektrotechnische sector is dynamischer dan ooit; nieuwe producten, nieuwe technologieën, nieuwe toepassingen volgen elkaar razendsnel op. In die dynamiek worden overzicht en efficiënte informatie steeds belangrijker.

Daarom verdient de elektrotechnische sector een innovatief platform waar fabrikanten, importeurs, agenten en groothandels hun product- en dienstenportfolio kunnen presenteren. Een platform waar installateurs, architecten en eindgebruikers zich, live en online, efficiënt kunnen laten informeren over de nieuwste producten en ontwikkelingen.

Onder de naam LED + Elektrotechniek gaan wij dit nieuwe platform in de markt zetten. Centraal staat een vakbeurs 3.0 waarin de kracht van het menselijk contact versterkt en onderbouwd wordt door gerichte markt- en marketingdata. Een platform waarvan de data niet 2 dagen, maar 365 dagen online toegankelijk is.
Vraag nu informatie aan
Wat is LED + Elektrotechniek?

LED + Elektrotechniek komt voort uit de succesvolle vakbeurs, die al zes edities heeft beleefd. LED + Elektrotechniek is echter groter en breder: minimaal 120 exposanten, 14.000 m2 bruto-standoppervlakte en minimaal 9.000 installateurs, architecten, groothandels en andere professionals die de beurs tijdens 2 dagen in november bezoeken.

En een online platform waar u 365 dagen zichtbaar bent en waar u nieuwe producten, video’s, vacatures en nieuwsberichten kunt plaatsen.

Exposeer op LED + Elektrotechniek, bereik uw klantengroepen en genereer waardevolle leads. Vooraanstaande bedrijven gaan u voor, maak ook deel uit van de toekomst!

Data

Woensdag 3 november 2021: 10:00 – 20:00
Donderdag 4 november 2021: 10:00 – 17:00

9000

 B2B bezoekers

40

+ Landen

150

+ Exposanten

14000

 m2

60

+ Seminars

Licht dichten

Artikel

Licht dichten

Voor de historische Grote Markt van Breda werd Het Lux Lab gevraagd een ontwerp te maken voor de openbare verlichting en voor alle gebouwen. Dat zijn 56 verschillende panden met een aantal overeenkomsten, maar met minstens zoveel unieke details.

Doe mee aan LED + Elektrotechniek

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie