Data
14, 15 & 16 maart 2023

Plaats
Expo Greater Amsterdam

Waarom exposeren?

Waarom exposeren?

Wat is LED + Elektrotechniek?

LED + Elektrotechniek is de grootste onafhankelijk vakbeurs voor de verlichtings- en elektrotechnische sector in de Benelux. LED + Elektrotechniek komt voort uit de succesvolle vakbeurs LED +  Elektro, die al zes edities heeft beleefd.
De vernieuwde editie is echter groter en breder: minimaal 120 exposanten, 14.000 m2 bruto-standoppervlakte en minimaal 9.000 installateurs, architecten, groothandels en andere professionals die de beurs tijdens 2 dagen in november bezoeken. Centraal staat een vakbeurs 3.0 waarin de kracht van het menselijk contact versterkt en onderbouwd wordt door gerichte markt- en marketingdata. Exposeer op LED + Elektrotechniek, bereik uw klantengroepen en genereer waardevolle leads. Vooraanstaande bedrijven gaan u voor, maak ook deel uit van de toekomst!
Download de brochure

Data:
Woensdag 16 november 2022: 10:00 – 20:00
Donderdag 17 november 2022: 10:00 – 17:00

365 dagen per jaar
De elektrotechnische sector is dynamischer dan ooit; nieuwe producten, nieuwe technologieën, nieuwe toepassingen volgen elkaar razendsnel op. In die dynamiek worden overzicht en efficiënte informatie steeds belangrijker.
Daarom verdient de elektrotechnische sector een innovatief platform waar fabrikanten, importeurs, agenten en groothandels hun product- en dienstenportfolio kunnen presenteren. Een platform waar installateurs, architecten en eindgebruikers zich, live en online, efficiënt kunnen laten informeren over de nieuwste producten en ontwikkelingen.

Zie hier: Elektro365. Op dit online platform leeft de vakbeurs 365 dagen per jaar 24/7 door. Niet alleen wordt hier wekelijks het laatste nieuws en de scherpste analyses gepubliceerd, ook blijven exposanten in contact met de industrie. Het plaatsen van banners op de website, bedrijfsnieuws publiceren, de laatste producten showcasen, advertorials die mee worden genomen in de nieuwsbrief (oplage 35.000) en meer behoren tot de mogelijkheden.

Exposanten aan de vakbeurs LED + Elektrotechniek krijgen gratis deelname aan Elektro365. Geen exposant of benieuwd naar aanvullende mogelijkheden?
Ontdek meer over Elektro365!

14000

m2

6000

professionele bezoekers

120

exposanten

60

seminars

250

innovaties

Welk type noodverlichting past bij uw bedrijf?

Hoofdartikel

Welk type noodverlichting past bij uw bedrijf?

Noodverlichting zegt het al: het is verlichting voor noodgevallen. In een vorig artikel is aandacht besteed aan hoe de Nederlandse Vereniging van Fabrikanten van Noodverlichting (NVFN) zich inzet voor bewustzijn rond het belang van noodverlichting.

Doe mee aan LED + Elektrotechniek

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste nieuws over licht- en elektrotechniek.

Meld u nu aan