Data
13 + 14 november 2019

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Waarom bezoeken?

Waarom bezoeken?

LED + Elektro: Grote besparing en ongekende mogelijkheden

Met ledverlichting kunnen bedrijven tot wel 80% besparen op hun energieverbruik. Door de sterk gedaalde prijzen is de aanschaf van ledverlichting vaak zeer snel terug verdiend. Maar led biedt méér dan alleen besparing. Eigenaren en gebruikers van gebouwen vragen om de verbeterde lichtbeleving van zelf-dimmende lampen of willen hun verlichting integreren met hun beveiligingssysteem. Nu is het moment dat Nederland en België overstappen. Nu is het moment om u zelf te informeren op LED + Elektro.
Registreer nu
Snel schakelen naar de toekomst

De elektrotechnische sector speelt een sleutelrol bij de overschakeling naar led. Installateurs moeten steeds complexere systemen visualiseren en zijn vaak meer bezig met software dan met hardware. Het is van enorm belang dat opdrachtgevers, ontwerpers en installateurs de kansen en beperkingen van moderne technologieën kennen, want alleen een goed plan voorkomt kostbare aanpassingen achteraf. Daarom bieden meer dan 150 exposanten op LED + Elektro voorlichting over alle mogelijkheden van hun nieuwe producten.
Bekijk de exposantenlijst

6500

 B2B bezoekers

40

+ Landen

150

+ Exposanten

7500

 m2

60

+ Seminars

Over LED + Elektro

Woensdag 13 en donderdag 14 november staan de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch voor de zesde keer in het teken van de wereld van verlichting en schakelen. Exposanten van binnen én buiten de Benelux stellen zich op LED + Elektro aan u voor. Als Nederlands grootste onafhankelijke vakbeurs voor licht- en elektrotechniek is LED + Elektro dé plek om oplossingen met elkaar te vergelijken en te netwerken op hoog niveau.
Bekijk de plattegrond
Voor eigenaren en gebouwbeheerders is het soms moeilijk om de weg te vinden door het KNX- en DALI 2-oerwoud van standaarden. Zij vragen om advies en stellen daarvoor hoge eisen aan het kennisniveau van installateurs. Ook architecten en lichtontwerpers hebben veel vakkennis nodig om een goed lichtplan op te stellen. Daarom kunnen professionals zich op LED + Elektro laten voorlichten bij meer dan 60 led-seminars en elektroworkshops.
Seminars 13 november  Seminars 14 november
Groter dan ooit

Kom ruim op tijd want LED + Elektro is bijna een kwart groter dan vorig jaar. De versterkte focus op elektrotechniek wordt meteen duidelijk door de aanwezigheid van Nederlands meest vooraanstaande elektro-groothandels en fabrikanten van elektro-materiaal. Daarnaast heeft de beurs meer internationale deelnemers dan ooit. LED + Elektro biedt professionals een unieke kans om innovaties te ontdekken uit landen als Duitsland, Hongarije, Turkije en China. In het Indian Innovations Pavilion presenteren maar liefst 40 Indiase bedrijven zich gezamenlijk aan het bedrijfsleven uit de Benelux.

Een natuurlijk middelpunt van LED + Elektro vormt het nieuwe Design Paviljoen, waar speciaal geselecteerde lichtdesignbedrijven uit de Benelux zich gezamenlijk presenteren. Als vanzelf zullen veel bezoekers doorlopen naar de Moonwalk, waar exposanten bijzondere innovaties tonen die net op de markt verschenen zijn. Hier treffen bezoekers bijvoorbeeld armaturen met de charme van een vintage fabriekslamp die toch alle mogelijkheden van moderne ledverlichting bieden, de allerveiligste aardlekschakelaars, of modulaire panelen waarmee in een handomdraai led-schermen van 2 tot 200 vierkante meter te construeren zijn.

Eenvoudig te bereiken

LED + Elektro vindt plaats in de zeer centraal gelegen Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Op woensdag 13 november kent de beurs voor het eerst een avondopening en is de beurs geopend tussen 10:00 en 20:00. Op donderdag 14 november bent u welkom tussen 10:00 en 17:00. Heeft u vragen over de beurslocatie?
Bekijk de practische informatie
Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar updates over LED + Elektro én de laatste ontwikkeling op het gebied van licht- en elektrotechniek? Bekijk dan nu onze nieuws-pagina. Nog sneller op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter, LinkedIn of Facebook, of abonneer u zelf op onze nieuwsbrief.
Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontdek wie innovaties naar de praktijk brengt op de LED + Elektro Business Day

04.09.2019

Op woensdag 2 oktober wordt het Nationaal LED + Elektro Trendrapport gepresenteerd op de LED + Elektro Business Day. Sprekers met internationale uitstraling zorgen hier voor verdieping – en zullen de verlichtingsindustrie uitdagen om innovaties eerder naar de praktijk te brengen.

Als het er niet is, dan maakt Keraf het gewoon

04.09.2019

Deze week vindt hij weer plaats, de verlichtingsweek van UNESCO-werelderfgoed Kinderdijk. Bezoekers bewonderen vanaf het water hoe de beroemde molens ’s avonds in de schijnwerpers worden gezet.

AKTO introduceert RGB+White flexibele LED-strips

04.09.2019

De hedendaagse consument is op zoek naar eenvoud en gebruiksgemak. De functionaliteit en het universele karakter van producten zijn belangrijke argumenten voor de klant om een keuze te maken: deze trends worden ook door de behoeftes van kopers van LED-verlichting weerspiegeld.

Experience de QledX Xperience

04.09.2019

Mooi design, handzaam, zeer eenvoudige montage, volledig modulair. Dat is de signatuur die QledX geeft aan een nieuw model ledpaneel; QledX Xperience. Het is een universeel modulair paneel van 50x50cm om grote ledschermen te bouwen, voor indoor en outdoor gebruik.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie