Data
13 + 14 november 2019

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Praktische informatie

Praktische informatie

Data

Woensdag 13 november: 10:00 – 20:00
Donderdag 14 november: 10:00 – 17:00

Locatie

Brabanthallen
Langstraathal (hal 3) & Diezehal (hal 4)
Diezekade 2
5222 AK ’s-Hertogenbosch

U kunt de beurs bereiken via de Centrale Entree van de Brabanthallen. Hier vindt u ook een bewaakte garderobe. De kosten voor het gebruik van de garderobe zijn €1,50 per item. Helaas zijn er geen kluisjes beschikbaar.

De Brabanthallen zijn goed bereikbaar voor mindervaliden. Zo zijn er onder andere parkeerplekken voor mindervaliden. Stands zijn rolstoelvriendelijk.

Bij de Brabanthallen kunt u gratis gebruik maken van het openbare wifi-netwerk.

Bereikbaarheid

De Brabanthallen liggen op maximaal 15 minuten lopen van het Centraal Station ’s-Hertogenbosch.

Ook per auto is de beurs uitstekend bereikbaar. De Brabanthallen liggen nabij de A2, A59 en A65, op minder dan 40 minuten rijden vanaf Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Arnhem en Nijmegen.

Bij de Brabanthallen ligt een groot parkeerterrein. De kosten van het parkeren zijn €8,- incl. btw per dag. De Brabanthallen hebben slechts enkele elektrische oplaadpunten om uw elektrische auto op te laden. Houdt er rekening mee dat de kans klein is dat deze beschikbaar zijn.
Klik hier voor navigatie Klik hier voor hotelkamers

Ontdek wie innovaties naar de praktijk brengt op de LED + Elektro Business Day

04.09.2019

Op woensdag 2 oktober wordt het Nationaal LED + Elektro Trendrapport gepresenteerd op de LED + Elektro Business Day. Sprekers met internationale uitstraling zorgen hier voor verdieping – en zullen de verlichtingsindustrie uitdagen om innovaties eerder naar de praktijk te brengen.

Als het er niet is, dan maakt Keraf het gewoon

04.09.2019

Deze week vindt hij weer plaats, de verlichtingsweek van UNESCO-werelderfgoed Kinderdijk. Bezoekers bewonderen vanaf het water hoe de beroemde molens ’s avonds in de schijnwerpers worden gezet.

AKTO introduceert RGB+White flexibele LED-strips

04.09.2019

De hedendaagse consument is op zoek naar eenvoud en gebruiksgemak. De functionaliteit en het universele karakter van producten zijn belangrijke argumenten voor de klant om een keuze te maken: deze trends worden ook door de behoeftes van kopers van LED-verlichting weerspiegeld.

Experience de QledX Xperience

04.09.2019

Mooi design, handzaam, zeer eenvoudige montage, volledig modulair. Dat is de signatuur die QledX geeft aan een nieuw model ledpaneel; QledX Xperience. Het is een universeel modulair paneel van 50x50cm om grote ledschermen te bouwen, voor indoor en outdoor gebruik.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie