Data
13 + 14 november 2019

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Indian Innovations Pavilion

Indian Innovations Pavilion

Innovaties uit India: Veel ervaring met besparing

Circa 40 Indiase producenten presenteren zichzelf dit jaar in het Indian Innovations Pavilion op LED + Elektro. Al deze bedrijven hebben jarenlange ervaring met het produceren van energiezuinige lampen voor hun thuismarkt. Nu is de Indiase led-industrie klaar om ook Europese ondernemers en gebouwbeheerders te helpen met het verlagen van de energierekening.

Het thema van het Indian Innovations Pavilion is ‘Make in India.’ Door middel van interactieve installaties demonstreren de Indiase bedrijven hier de snelle technologische vooruitgang die de Indiase led-industrie kenmerkt. Het land heeft een groot aanbod aan gekwalificeerde arbeidskrachten en is zo zeer interessant voor Europese partijen die producten van robuuste kwaliteit willen laten produceren.

Bedrijven als Simoco Telecommunications, A&A Global Resources en Ecostar Solutions zijn slechts enkele van de toonaangevende bedrijven die deel uit zullen maken van het Indian Innovations Pavilion. Naast dat zij innovaties willen presenteren aan professionals uit de Benelux, zijn veel van deze bedrijven ook nadrukkelijk op zoek zijn naar gesprekken met bedrijven uit de Benelux om distributie of vertegenwoordiging van hun producten te krijgen.

Binnenkort zal hier een volledige lijst met deelnemers aan het Indian Innovations Pavilion verschijnen.

Ontdek wie innovaties naar de praktijk brengt op de LED + Elektro Business Day

04.09.2019

Op woensdag 2 oktober wordt het Nationaal LED + Elektro Trendrapport gepresenteerd op de LED + Elektro Business Day. Sprekers met internationale uitstraling zorgen hier voor verdieping – en zullen de verlichtingsindustrie uitdagen om innovaties eerder naar de praktijk te brengen.

Als het er niet is, dan maakt Keraf het gewoon

04.09.2019

Deze week vindt hij weer plaats, de verlichtingsweek van UNESCO-werelderfgoed Kinderdijk. Bezoekers bewonderen vanaf het water hoe de beroemde molens ’s avonds in de schijnwerpers worden gezet.

AKTO introduceert RGB+White flexibele LED-strips

04.09.2019

De hedendaagse consument is op zoek naar eenvoud en gebruiksgemak. De functionaliteit en het universele karakter van producten zijn belangrijke argumenten voor de klant om een keuze te maken: deze trends worden ook door de behoeftes van kopers van LED-verlichting weerspiegeld.

Experience de QledX Xperience

04.09.2019

Mooi design, handzaam, zeer eenvoudige montage, volledig modulair. Dat is de signatuur die QledX geeft aan een nieuw model ledpaneel; QledX Xperience. Het is een universeel modulair paneel van 50x50cm om grote ledschermen te bouwen, voor indoor en outdoor gebruik.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie