Data
13 + 14 november 2019

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Design Paviljoen

Design Paviljoen

Ontmoet de top van de Nederlandse ontwerpwereld

Om bezoekers nog beter te informeren over de laatste trends op het gebied van lichtontwerp breidt LED + Elektro dit jaar uit met het Design Paviljoen. In deze bijzonder vormgegeven sectie van de beurs presenteert een speciaal geselecteerde groep designbedrijven zichzelf gezamenlijk aan professionals uit de Benelux.

Curator van het Design Paviljoen is Jeroen Drankier, bekend headhunter van lichtontwerpers. Hij staat aan het hoofd van de selectiecommissie die garandeert dat het paviljoen  bestaat uit de crème de la crème van de Nederlandse ontwerpwereld.

Binnenkort zal hier een volledige lijst met deelnemers aan het Design Paviljoen verschijnen.

Ontdek wie innovaties naar de praktijk brengt op de LED + Elektro Business Day

04.09.2019

Op woensdag 2 oktober wordt het Nationaal LED + Elektro Trendrapport gepresenteerd op de LED + Elektro Business Day. Sprekers met internationale uitstraling zorgen hier voor verdieping – en zullen de verlichtingsindustrie uitdagen om innovaties eerder naar de praktijk te brengen.

Als het er niet is, dan maakt Keraf het gewoon

04.09.2019

Deze week vindt hij weer plaats, de verlichtingsweek van UNESCO-werelderfgoed Kinderdijk. Bezoekers bewonderen vanaf het water hoe de beroemde molens ’s avonds in de schijnwerpers worden gezet.

AKTO introduceert RGB+White flexibele LED-strips

04.09.2019

De hedendaagse consument is op zoek naar eenvoud en gebruiksgemak. De functionaliteit en het universele karakter van producten zijn belangrijke argumenten voor de klant om een keuze te maken: deze trends worden ook door de behoeftes van kopers van LED-verlichting weerspiegeld.

Experience de QledX Xperience

04.09.2019

Mooi design, handzaam, zeer eenvoudige montage, volledig modulair. Dat is de signatuur die QledX geeft aan een nieuw model ledpaneel; QledX Xperience. Het is een universeel modulair paneel van 50x50cm om grote ledschermen te bouwen, voor indoor en outdoor gebruik.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie