Data
14, 15 & 16 maart 2023

Plaats
Expo Greater Amsterdam

Waarom bezoeken?

LED + Elektrotechniek: Grote besparing en ongekende mogelijkheden

De mogelijkheden en voordelen van led maken deze tot een betrouwbare en aantrekkelijke verlichtingskeuze. Naast de financiële voordelen, een besparing op het energieverbruik tot wel 80% en sterk gedaalde aanschafprijzen, maken de mogelijkheden van uiteenlopende implementaties dat Nederland en België de overstap naar ledverlichting maken. Elektrotechniek is niet meer weg te denken in dit proces. Bijvoorbeeld voor de verbeterde lichtbeleving van zelf-dimmende lampen of verlichting geïntegreerd met beveiligingssystemen. Laat u informeren op LED + Elektrotechniek.

Snel schakelen naar de toekomst

De elektrotechnische sector speelt een sleutelrol bij de overschakeling naar led. Installateurs moeten steeds complexere systemen visualiseren en zijn vaak meer bezig met software dan met hardware. Het is van enorm belang dat opdrachtgevers, ontwerpers en installateurs de kansen en beperkingen van moderne technologieën kennen, want alleen een goed plan voorkomt kostbare aanpassingen achteraf. Daarom bieden meer dan 120 exposanten op LED + Elektrotechniek voorlichting over alle mogelijkheden van hun nieuwe producten.

Innovation Boulevard

Extreem flexibele ledstrips, de platste muurdimmers, biodynamische verlichting, dit en meer komt allemaal aan bod op LED +  Elektrotechniek. De meest indrukwekkende innovaties staan op u te wachten in de Moonwalk, de expositieruimte waar de kanshebbers voor de Best Innovation Award opgesteld staan.

Data

Woensdag 16 november 2022: 10:00 – 20:00
Donderdag 17 november 2022: 10:00 – 17:00

14000

m2

6000

professionele bezoekers

120

exposanten

60

seminars

250

innovaties

Zoveel mogelijk in een handomdraai

Interview

Zoveel mogelijk in een handomdraai

Het aandraaien van zekeringsautomaten gebeurt veelal met een gewone schroevendraaier waarbij de gebruiker van het gereedschap niet precies weet met hoeveel kracht hij of zij dat moet doen.

Doe mee aan LED + Elektrotechniek

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van alle informatie over de beurs én het laatste nieuws over licht- en elektrotechniek.

Meld u nu aan