Data
4 + 5 november 2020

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Toename van Busbar in verlichtingstoepassingen

09.10.2019

Toename van Busbar in verlichtingstoepassingen

Een steeds meer toegepaste manier van verlichting voeden en schakelen is het gebruik van Busbar (railkoker systemen). De installatie is in veel gevallen efficiënter dan uitgevoerd met kabel. Onze railkoker is niet alleen verkrijgbaar in koper maar ook in aluminium en dat is veel goedkoper. Railkoker is tevens een duurzaam product. Het is namelijk makkelijk uit te breiden, waardoor men geen extra kabels hoeft te trekken. Door de vele aftakmogelijkheden met zogenaamde tap-ff boxen wordt een installatie flexibel makkelijk vooraf te engineeren. Busbar is compact en veilig doordat de kortsluitvastheid hoog is. Met een lagere inwendige weerstand dan kabel is er ook sprake van minder spanningsverlies zo blijft de ledverlichting op het juiste licht niveau.

Uiteraard bieden we met de railkoker voor verlichting meerdere toepassingen in:

  • Distributiecentra.
  • Winkels en supermarkten.
  • Kantoren.

Over ETEPRO

ETEPRO helpt u graag bij vraagstukken in de elektrotechniek. Pas als uw klant tevreden is met u dan zijn wij dat ook! Wij vinden het belangrijk dat u uw klanten met de juiste producten tegen de juiste prijs kan adviseren. 

ETEPRO zorgt ervoor dat u zoveel mogelijk kan besparen op uw inkoop. U doet waar u goed in bent en wij doen de rest! ETEPRO is de technische handelsfirma. Bij ETEPRO kunt u uw complete logistieke traject van technische materialen na engineering tot aan uitvoering onder brengen.

Op de LED + Elektro-vakbeurs is ETEPRO te vinden in stand D4.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie