Data
4 + 5 november 2020

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Taurac bestiert de Nederlandse verlichtingsmarkt

30.09.2019

Taurac bestiert de Nederlandse verlichtingsmarkt

Per september 2019 zal Taurac Lighting haar ledverlichting lanceren op de Nederlandse markt. De producten van Taurac zijn ontwikkeld vanuit werk- en denkwereld van de E-installateur en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor hedendaagse verlichtingsprojecten. Ons assortiment bestaat uit verschillende onderdelen, zoals led-panelen, -downlights, -highbays, lichtlijnen, wandarmaturen, waterdichte armaturen en nood- en vluchtwegverlichting.

Met de producten van Taurac levert een installateur snel, veilig en efficiënt een lichtproject van hoge kwaliteit af. Deze toegevoegde waarde realiseert Taurac via het MOVE concept.

Taurac MOVE

Met Taurac MOVE zorgen wij ervoor dat een installateur zoveel mogelijk wordt ondersteund in het proces van ontwerpen, selecteren en instaleren van armaturen. Het MOVE concept bestaat uit vier onderdelen:

  • Match garantie tijdens het selectie proces: In vijf stappen begeleiden wij installateurs via onze website naar het juiste product.
  • Oplossingsgericht in het voorzien van informatie: Bij Taurac werken wij met lichtspecialisten die klanten zowel online als op locatie kunnen voorzien van informatie en lichtadvies.
  • Veilig en efficiënt klaren van een klus: Taurac kiest voor A-kwaliteit in de drivers, led-componenten en samenstellen van al onze producten.
  • Eenvoud in installatie van producten: Taurac verlichtingsarmaturen installeert u eenvoudig via het Click & Go systeem.

Taurac kwaliteit

Kwaliteit staat voorop bij Taurac. Met A-merk drivers van Tridonic en Osram leveren wij producten met een uitstekende powerfactor, hoge efficacy en een lange levensduur. De producten zijn voorzien van een sterke behuizing, waardoor installateurs kwaliteit tegen een betaalbare prijs in handen hebben.

Krachtige stieren

Taurac is afgeleid van de term Taurus. Taurus is de Latijnse benaming voor de horoscoop van de Stier. Dit krachtige en betrouwbare dier ziet u terug in onze kernwaarden, logo en onze productlijnen. Zo staat de Highlander-line voor ons highbay-assortiment voor bijvoorbeeld een magazijn. En is de Hereford-line een assortiment van in- en opbouw panelen voor op o.a. kantoor en zorginstellingen.

Meer informatie

Onze producten worden geleverd via onze partner dealer Raca Group BV. Zij zijn gespecialiseerd in een persoonlijke benadering en advisering. Kijk voor meer informatie en ons volledige assortiment op www.taurac.com.

Op woensdag 13 en donderdag 14 november is Taurac aanwezig op de LED + Elektro-vakbeurs bij stand 16C. Graag nodigen wij u uit bij ons op de stand voor een kennismaking.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie