Data
4 + 5 november 2020

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

SmartHome ready zonder meerkosten

25.09.2019

SmartHome ready zonder meerkosten

De OPUS® BRiDGE is het middelpunt van het OPUS® greenNet assortiment en is de schakel tussen een bekabelde en een draadloze installatie.

Het is de meest logische stap bij installatiewerkzaamheden in nieuwbouw projecten en renovatie. Om een voorbeeld te geven: omdat de OPUS® greenNet wandzenders draadloos zijn, scheelt dit enorm in de installatiewerkzaamheden; niet meer frezen, boren of hakken en geen stuc-, behang-, en schilderwerk meer. Na de simpele installatie van de BRiDGE, kunt u de wandzenders daar plaatsen waar ze gewenst zijn. Indien nodig kunnen er meerdere wandzenders aan één BRiDGE gekoppeld worden. Omdat de wandzenders ook nog eens batterijloos zijn, scheelt dit in onderhoud en zijn ze ook nog eens bijzonder veilig en milieuvriendelijk. Door middel van de modulaire opbouw kunt u klein beginnen en dit, afhankelijk van de behoeften, verder uitbreiden. De diverse beschikbare OPUS® EasyStart pakketten maken de eerste stappen naar een SmartHome bijzonder makkelijk!

De OPUS® greenNet componenten communiceren draadloos met elkaar, middels het EnOcean protocol. Wij zijn als enige schakelaar fabrikant gecertificeerd door Apple. Dit maakt het mogelijk om alles, door middel van bijvoorbeeld Apple Homekit, met elkaar te verbinden. Hierdoor worden de losse schakelaars intelligent en kunnen deze reageren op lokale veranderingen, zoals het starten van scènes bij aankomst of vertrek uit de woning of een scène activeren bij zonsopkomst en zonsondergang.

En een SmartHome is geboren.

Het OPUS® greenNet assortiment wordt continu verbeterd en uitgebreid, maar bestaat nu al onder andere uit: schakelaars (tot 16 ampère), dimmers, rolluik- en jaloeziebesturing en diverse bewegings-, water- en rookmelders. Kortom, de volledige basis voor een compleet SmartHome. Overtuig uzelf van de eenvoud en de mogelijkheden op www.myopus.eu en maak de logische stap naar een volledig SmartHome.

Tijdens de LED + Elektro-vakbeurs kunt u Jäger Direkt vinden in stand N5.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie