Data
4 + 5 november 2020

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Ontdek wie innovaties naar de praktijk brengt op de LED + Elektro Business Day

04.09.2019

Ontdek wie innovaties naar de praktijk brengt op de LED + Elektro Business Day

Op woensdag 2 oktober wordt het Nationaal LED + Elektro Trendrapport gepresenteerd op de LED + Elektro Business Day. Sprekers met internationale uitstraling zorgen hier voor verdieping – en zullen de verlichtingsindustrie uitdagen om innovaties eerder naar de praktijk te brengen.

“Er zit een enorme leemte tussen waar researchafdelingen van fabrikanten zijn en waar de werkvloer is,” vertelt lichtontwerper Robert Jan Vos, de afsluitende spreker op de LED + Elektro Business Day. “Lichtontwerpers staan te springen om oplossingen die technisch mogelijk zijn, maar domweg nog nergens verkrijgbaar. Ik daag fabrikanten uit om een brug over die leemte heen te slaan.”

Op de LED + Elektro Business Day zal Vos zeven unieke concepten voor verlichtingsproducten presenteren die wachten op realisatie. Daarnaast zal Dieter Lang, R&D-expert in Human Centric Lighting bij LEDVANCE, speciaal voor de conferentie overkomen uit Duitsland. Lang zal vertellen hoe zijn research rekening houdt met wat installateurs nodig hebben en eindgebruikers verlangen. Zo onderzoekt LEDVANCE momenteel hoe de toepassing van Human Centric Lighting in bejaardenhuizen kan zorgen voor een lager valrisico, verhoogde autonomie en verbeterde gezondheid van de bewoners.

Kennis en netwerken op hoog niveau
Op de LED + Elektro Business Day zullen 5 sprekers ieder een presentatie geven van een half uur. De middag zal worden afgetrapt door Rolf Heynen, directeur van onderzoeksbureau Dutch New Energy Research, die een toelichting zal geven op de nieuwe editie van het Nationaal LED + Elektro Trendrapport. Voor iedere bezoeker aan dit bijzondere kennisevenement is een gratis gedrukt exemplaar van het Trendrapport beschikbaar.

Alle opgedane inzichten kunnen op de afsluitende borrel worden gedeeld met de overige deelnemers. De inschrijvingen verlopen boven verwachting goed, waardoor de organisatie inmiddels uit gaat van een publiek van ongeveer 200 directeuren van verlichtingsbedrijven, lichtontwerpers en grote installateurs. Zo is de LED + Elektro Business Day ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken op hoog niveau.

Inschrijving nu geopend
De LED + Elektro Business Day vindt op woensdag 2 oktober 2019 plaats op Landgoed de Horst in Driebergen; een eenvoudig te bereiken locatie in het midden van het land. U kunt nu het volledige programma inzien of u kosteloos inschrijven als deelnemer.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie