Data
4 + 5 november 2020

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Meteen helemaal bij op de LED + Elektro Business Day

25.07.2019

Meteen helemaal bij op de LED + Elektro Business Day

Op woensdag 2 oktober 2019 wordt het Nationaal LED + Elektro Trendrapport 2020 gepresenteerd op Landgoed De Horst in Driebergen. De LED + Elektro Business Day is dé plek om te ontdekken hoe de Nederlandse led-industrie kwaliteitsuitdagingen het hoofd wil bieden, maar ook om contacten aan te halen met iedereen uit de sector die er toe doet.

“Het thema van dit trendrapport is kwaliteit,” vertelt Rolf Heynen van onderzoeksbureau Dutch New Energy Research. “Installateurs klagen nog steeds over leds waarvan niet duidelijk is hoe de kleuren zich verhouden tot de oude vertrouwde gloeilamp, dimmers die het niet doen, of lampen die flikkeren. Het zijn oude problemen maar ze verhinderen dat de sector in ogen van afnemers definitief volwassen wordt. Daarom brengen wij dit jaar in kaart hoe grote spelers de kwaliteit willen verhogen.”

Tijdens de LED + Elektro Business Day zal Rolf Heynen een presentatie geven over de belangrijkste inzichten uit het nieuwe trendrapport. Daarnaast is er voor iedere deelnemer een gratis gedrukt exemplaar van het onderzoeksrapport beschikbaar.

Internationale autoriteit
De LED + Elektro Business Day zal opgeluisterd worden door enkele sprekers met internationale uitstraling. Zo zal professor Peter Hanselaer van KU Leuven, een internationale autoriteit op het gebied van lichttechnologie, een seminar geven over het probleem van glare bij led-verlichting. Daarnaast zal Maarten Loerakker, voorzitter van de vakgroep verlichting van Techniek Nederland, spreken over kwaliteit in de praktijk, met aandacht voor zaken als power factor, dimmen en netvervuiling.

In totaal zullen 5 sprekers ieder een presentatie geven van een half uur. Het volledige programma zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden op de site van de LED + Elektro Business Day.

Alle opgedane inzichten kunnen op de afsluitende borrel worden gedeeld met de overige deelnemers. “We verwachten tussen de 100 en 150 aanwezigen,” aldus Rolf Heynen. “Dit zijn grotendeels directeuren van verlichtingsbedrijven, lichtontwerpers en grote installateurs. Veel van hen exposeren ook op LED + Elektro in november, maar deze dag biedt hen de kans om in exclusieve kring bij te praten.”

Inschrijving nu geopend
De LED + Elektro Business Day vindt op woensdag 2 oktober 2019 plaats op Landgoed de Horst in Driebergen; een eenvoudig te bereiken locatie in het midden van het land. U kunt zich nu kosteloos inschrijven als deelnemer.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie