Data
3 + 4 november 2021

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

LED + Elektrotechniek verplaatst naar november 2021

26.08.2020

LED + Elektrotechniek verplaatst naar november 2021

Vanwege de huidige onzekere situatie moeten wij u helaas mededelen dat wij hebben besloten om vakbeurs LED + Elektrotechniek een jaar uit te stellen. De grootste onafhankelijke vakbeurs voor licht- en elektrotechniek van de Benelux zal daarom plaatsvinden op woensdag 3 + donderdag 4 november 2021.

De afgelopen maanden hebben wij in samenwerking met meerdere brancheorganisaties hard gewerkt om de leidende positie van LED + Elektrotechniek als kennisplatform uit te bouwen. Ook hebben wij via ons initiatief Veilig naar de Vakbeurs het nationale protocol ontwikkeld dat veilig + verantwoord beursbezoek opnieuw mogelijk maakt.

Toch zorgt de huidige situatie voor zoveel onzekerheid dat veel bedrijven aarzelen om zich voor deze beurs in te schrijven. Hierdoor kunnen wij dit jaar niet de kwaliteit van LED + Elektrotechniek garanderen die bedrijven en professionals van de beurs gewend zijn.

Volgend jaar vormen nieuwe producten en praktische seminars opnieuw de kern van LED + Elektrotechniek. Wij kijken er naar uit om u op woensdag 3 + donderdag 4 november 2021 te verwelkomen in de Brabanthallen in Den Bosch.

Doe mee aan LED + Elektrotechniek

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie