Data
4 + 5 november 2020

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Internova introduceert Black & Gold- en Meat Premium-armaturen

19.06.2019

Internova introduceert Black & Gold- en Meat Premium-armaturen

Internova Professional Lighting breidt haar assortiment verder uit met de nieuwe Black & Gold-serie. Deze zeer complete serie armaturen bestaat uit een rail- (“Meteora”), inbouw- (“Vulcano”), pendel- (“Salina”) en opbouwversie (“Lipari”) en is uitermate geschikt voor gebruik in de Hospitality.

Standaard worden deze armaturen voorzien van een LED-module in 927 en een fase-dimbare LED-driver. Naast de populaire Black&Gold-combinatie zijn de armaturen tevens beschikbaar met een witte behuizing en zwarte reflector.

Daarnaast heeft Internova in samenwerking met een Europese LED-producent een COB LED-module speciaal voor vers vlees en vleeswaren ontwikkeld.

Deze module kan worden toegepast in een selectie armaturen (3-fase rail-, inbouw- banaanspot- en downlight uitvoering) en geeft een mooie rood/paarse lichtkleur, waardoor het vlees uitermate natuurgetrouw en smakelijk wordt gepresenteerd. Waar bij andere LED vlees-modules derving (vergrijzing van het vlees binnen enkele uren) ontstaat, is de Meat Premium Red LED module van Internova zeer geschikt voor het uitlichten van verse vleesproducten. Dit wordt bereikt door de juiste golflengte combinaties te selecteren (spectrum), ook is hierbij de juiste hoeveelheid licht van belang.

De Meat Premium Red Collection wordt standaard geleverd in 2400 lumen maar kan ook op klantenspecificatie worden aangepast.

Internova adviseert u graag bij het toepassen van de juiste (vlees-)verlichting. Al deze nieuwe producten zijn dit jaar te vinden op de Internova-stand op LED + Elektro. U vindt ons in stand C10, vlak bij de beursingang.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie