Data
4 + 5 november 2020

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Indian Innovations Pavilion: Innovatieve technologie en sustainable living

19.11.2019

Indian Innovations Pavilion: Innovatieve technologie en sustainable living


LED + Elektro heeft altijd zijn deuren open gezet voor exposanten afkomstig van buiten de Benelux. De vakbeurs werd dit jaar gekenmerkt door een bijzondere delegatie uit India. ‘‘Wij voelen ons vereerd dat wij zo’n grote groep van innovatieve Indiase bedrijven mogen ontvangen in deze prachtige sectie van de beurs,’’ aldus Henriette Vrisekoop, directeur van LED + Elektro.

Het paviljoen werd tijdens de eerste dag van LED + Elektro om 16:00 officieel geopend door Zijne Excellentie Venu Rajamony (foto), de ambassadeur van India in Nederland. Nadat de ambassadeur het lint onder de oranje-gekleurde Indiase poort had doorgeknipt, sprak hij de Indiase exposanten en Nederlandse bezoekers toe: ‘‘Op dit moment zien wij al een voordeel van het bezoek van de Nederlandse koning en koningin aan India.’’

Rajamony noemde het paviljoen een ‘‘reflectie van innovatieve technologie en sustainable living,’’ twee aspecten die essentieel zijn in onze gezamenlijke missie om de planeet te redden. In zijn speech benadrukte de ambassadeur de jonge bevolking en razendsnel groeiende economie van India. ‘‘India is bekend om haar IT, tech-industrie en ruimteprogramma’s, maar nog niet als productienatie.’’

Volgens Rajamony heeft India een lange cultuur van ondernemerschap en is het paviljoen alleen maar het begin. ‘‘Deze relatie is uniek en speciaal en biedt veel potentie voor de toekomst.’’ Nadat de ambassadeur zijn speech afsloot met zin ‘Wat kunnen wij nog meer samen bereiken?’ werden alle bezoekers uitgenodigd in het paviljoen voor een Indiaas hapje en een drankje.

Onder begeleiding van LED + Elektro-directeur Vrisekoop en Sandipan Aich van de Indiase Kamer van Koophandel werd Rajamony samen met zijn vrouw langs alle 40 Indiase bedrijven geleid. Hier ontmoetten zij bedrijven als Ecostar Solutions, een gecertificeerde fabrikant van led-drivers, Kiwi Exports, specialist in de assemblage van luxe ledverlichting en K-LITE Industries dat zich vooral richt op led-armaturen en –fittings. Alle deelnemende bedrijven aan het paviljoen zijn te vinden in de exposantenlijst.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie