Data
3 + 4 november 2021

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

In de war door slecht licht? Wij hebben de oplossing

09.10.2019

In de war door slecht licht? Wij hebben de oplossing

LEDVANCE presenteert het nieuwe portfolio led-strips voor een zeer breed scala aan professionele verlichtingstaken. De led-strips zijn beschikbaar in drie verschillende categorieën om aan diverse eisen te voldoen. In aanvulling op de led-strips omvat het portfolio tevens een uitgebreid assortiment van LEDVANCE led-drivers, profielen voor opbouw- of verzonken installatie, afdekkingen en andere accessoires.

De LEDVANCE led-strips zijn er in drie verschillende categorieën: Superior, Performance en Value. Ze verschillen vooral met betrekking tot de meest geschikte toepassing, levensduur, IP-klasse (tot IP67), het aantal leds per meter en hun lichtopbrengst en -distributie. Verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, variërend van ontspannend, warm (2.700K) tot energiek daglicht (6.500K) en met lumenpakketten van 300 tot 2.000 lumen per meter, zijn de led-strips geschikt voor vrijwel elke verlichtingstaak in een modern verlichtingsconcept: als algemene verlichting, sfeerverlichting, verlichting in vochtige ruimtes en accentverlichting in koven bijvoorbeeld. LEDVANCE geeft een garantie tot 5 jaar.

Eenvoudig te combineren

Alles van één leverancier, alles perfect op elkaar afgestemd. Het LEDVANCE LED Strip-systeem omvat led-strips, drivers, profielen en accessoires. Met het modulaire ontwerp bespaart u kostbare tijd op de installatie.

Eenvoudig te installeren

Aan beide zijden voorbedraad, met geoptimaliseerde striplengten, eenvoudig en flexibel in te korten. Het LEDVANCE LED Strip-systeem voldoet aan uw behoeften. Uw werk is in een oogwenk gedaan.

Eenvoudig te plannen

De LED Strip-systeemconfigurator leidt u stap voor stap naar perfecte resultaten – het plannen van de aantallen en typen componenten die u nodig hebt voor uw specifieke verlichtingsklus is nog nooit zo eenvoudig geweest. En dit maakt het ontwerpen ervan ook gemakkelijker voor u. Het LEDVANCE LED Strip-systeem is compatibel met vele componenten van andere gevestigde leveranciers.

Tijdens LED + Elektro 2019 heten wij u van harte welkom in de LEDVANCE Truck in stand G10. In de truck vindt u ons uitgebreide portfolio lichtoplossingen die u zelf kunt testen, bedienen en ervaren. Per toepassingsgebied kunt u kennismaken met onze producten: van innovatieve led-armaturen tot intelligente ledlampen.

Met kantoren in meer dan 50 landen en bedrijfsactiviteiten in meer dan 140 landen, is LEDVANCE een van 's werelds toonaangevende producenten van algemene verlichting voor professionele gebruikers en consumenten. LEDVANCE biedt een compleet assortiment led-armaturen voor een breed spectrum aan toepassingsgebieden, intelligente verlichtingsproducten voor smarthomes en -gebouwen, een van de grootste ledlampenportfolio's in de sector en componenten zoals drivers en flex tape.

Doe mee aan LED + Elektrotechniek

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie