Data
4 + 5 november 2020

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Het Design Paviljoen is een blijvertje

19.11.2019

Het Design Paviljoen is een blijvertje


Uitgelicht met een groot spandoek, een schitterende kroonluchter van Lux Vortex en de Solo LED tubes van Kroone Lighting trok het Design Paviljoen tijdens LED + Elektro veel bezoekers. Gedurende twee dagen presenteerde tien verschillende designbedrijven hier trendgevoelige ontwerpen. Verschillende deelnemende exposanten omschreven deze speciaal vormgegeven sectie van de vakbeurs als ‘‘een waardevolle toevoeging.’’

Zo merkte Remco de Groot van het in de zomer gelanceerde Lightboxx op dat de stand veel aandacht trok, omdat de hoogwaardige designproducten voor de bezoekers eruit springen. Tycho van Iwaarden van Lux Vortex vermelde al een aantal afspraken te hebben ingepland en verschillende contacten te hebben opgedaan, die zeer geïnteresseerd waren in de nieuwe generatie lichtbronnen gemaakt van seleniet kristal.

Elke stand greep op zijn eigen manier de attentie van de bezoeker. Met één druk op de massief houten ‘touch-’wandcontactdozen liet Silvaluxe zien hoe simpel het is om een lamp aan en uit te schakelen en te dimmen. Deze manier van demonstreren heeft volgens Giel Mosch en Suzanne Fink geleidt tot een constante aanloop.

Ook de stand van Ursem Media ontving een blik van vrijwel iedere bezoeker. Op beide dagen was hier een DALI 104 Bluetooth-koptelefoon te winnen als prijs voor de snelste tijd in de race-installatie die door het bedrijf in de stand was ingebouwd. Volgens Roel Ursem zijn bezoekers dan gelijk geïnteresseerd in wat je eigenlijk doet. 

Tijdens de uitreiking van de LED + Elektro-awards kwam het Design Paviljoen niet alleen door de wedstrijd van Ursem Media aan bod. Ook deelnemer Formadri werd door Gied van Hoorn, directeur van Stichting LightRec benadrukt vanwege zijn innovatie op het gebied van gerecyclede armaturen. Simon Spier van Formadri, ontwerper en producent van circulaire designverlichting en meubilair, vertelde de volgende dag dat hij merkt dat ook op de beurs de interesse groeit voor circulariteit.

Met zeer tevreden exposanten en een druk bezocht Design Paviljoen kan deze uitbreiding op LED + Elektro terecht worden bestempeld als een waardevolle toevoeging op de vakbeurs. Ook de wens vanuit de organisatie om zo meer ontwerpers en architecten aan te trekken is volmaakt. ‘‘Dit is zeker een blijvertje voor volgend jaar,’’ aldus Henriette Vriesekoop, directeur van LED + Elektro.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie