Data
4 + 5 november 2020

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Bezoek de LICHTdag 2019 in Gent

30.08.2019

Bezoek de LICHTdag 2019 in Gent

Op 17 september organiseert Groen Licht Vlaanderen vzw vanuit haar werking als Vlaamse cluster, de jaarlijkse LICHTdag 2019. Dit event vindt plaats op Technologiecampus Gent in samenwerking met het Laboratorium voor Lichttechnologie van KU Leuven en de leden van Groen Licht Vlaanderen.

Andere kennispartners zoals WTCB, VOLTA en dit jaar ook IMEC en Agoria zijn betrokken in het gevarieerde programma van wat erkend wordt als de ‘belangrijkste’ Vlaamse verlichtingshappening. Dit event wordt dan ook de uitgelezen kans voor eindgebruikers (industrie, overheid, projectbouw, KMO’s,…), bouwpartners (interieur- en architecten, studiebureaus, integratoren, installateurs,..), adviseurs (energie, preventie, facilitair, ICT, milieu, duurzaamheid…) en aanbieders van de verlichtingstechnologie om innovaties te ontdekken, hun kennis rond verlichting bij te schaven en om nieuwe contacten te leggen.

Vanaf de namiddag loopt het algemene programma met keynotes, parallelle lezingen, partner cases, een perceptietest en nog veel meer. Hierbij staan vooral de hot topics binnen verlichting op de agenda. Tijdens de koffiepauze wordt u ‘blind gematcht’ en maakt u zo kennis met potentiele nieuwe partners en/of klanten. Voor wie een volledig lichtbad wenst is er voor de diehards in de ochtend een optioneel voorprogramma (beperkte groep). U kiest dan voor een korte opleiding rond HCL, flikker, … of u laat uw luxmeter controleren, of u brengt een bezoek aan de vedette van het Laboratorium voor Lichttechnologie: de Nearfield goniofotometer. Ook staan binnen het Laboratorium voor Lichttechnologie een aantal onderzoekslokalen open waar u zelf beleeft hoe een vernieuwende verlichtingstechnologie of een innovatief lichtontwerp werkt aan de hand van demonstraties en/of opstellingen. Hier zijn de onderzoeksthema’s HCL, VR, Spectral tuning en Variabel beam.

Meer informatie over het programma vindt u op de site van de LICHTdag.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie