Data
4 + 5 november 2020

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

AKTO introduceert RGB+White flexibele LED-strips

04.09.2019

AKTO introduceert RGB+White flexibele LED-strips

De hedendaagse consument is op zoek naar eenvoud en gebruiksgemak. De functionaliteit en het universele karakter van producten zijn belangrijke argumenten voor de klant om een keuze te maken: deze trends worden ook door de behoeftes van kopers van LED-verlichting weerspiegeld.

Om die reden worden LED-producten die een gemakkelijker en gebruiksvriendelijker oplossing kunnen bieden, steeds populairder.

Functionele, witte en hoogwaardige LED-verlichting is vaak de meest populaire keuze bij het kiezen van de verlichting. Dit soort verlichting is perfect voor een groot aantal ruimtes - van woonruimtes tot industriële ruimtes of winkels.

Ondertussen is de kleurverlichting een beetje subtieler en vaker gekozen voor meer specifieke verlichtingsobjecten – architecturale objecten, uitstalramen of als accentverlichting.

Wat als je beide verlichtingsvarianten op één plek wenst te hebben? Kan dezelfde verlichtingsoplossing aan de veranderende behoeften van de gebruikers voldoen?

AKTO streeft ernaar de veranderende behoeften van de gebruiker te weerspiegelen en breidt uit haar scala van RGB+White flexibele LED-strips die verschillende verlichtingsfuncties combineren om de perfecte oplossing voor de veeleisende gebruiker te worden. Deze flexibele LED-strips hebben een erg gevarieerd kleurenspectrum en zorgen voor een uitzonderlijke verlichting. Desgewenst kan de RGB kleurverlichting echter naar wit worden geschakeld. Deze LED-strip bevat LED’s met een hoge reproduceerbaarheid van kleuren - CRI> 90, dus wordt wit licht van de top kwaliteit opgewekt. Naast de kwalitatieve lichteigenschappen heeft de AKTO RGB-White flexibele LED-strip een zeer lage spanningsval. PCB van deze flexibele LED strip bestaat uit twee lagen koper, elk tot 2 oz dik. PCB met een hoger kopergehalte (totaal 4 oz) zorgt ervoor dat je aanzienlijk langere gedeelten van strips kan aansluiten, waardoor de aanmerkelijke spanningsval aan de stripuiteinden wordt voorkomen.

Dankzij deze specifieke kenmerken hebben de AKTO RGB+White flexibele LED-strips enorm brede toepassingsmogelijkheden, variërend van decoratieve verlichtingsoplossingen tot gevels van gebouwen, winkel- en amusementsruimtes, meubeltoepassingen tot thuisverlichtingsoplossingen van top kwaliteit.

AKTO ontwerpt en produceert de LED-verlichtingsproducten (flexibele LED-strips en LED-modules voor algemene verlichting) al zeven jaar. Wij verbeteren onze productietechnieken voortdurend om ervoor te zorgen dat onze producten onze kernwaarden (betrouwbaarheid, flexibiliteit voor onze klanten en kwaliteitsborging) weerspiegelen. U krijgt meer informatie over ons bedrijf en ons assortiment tijdens LED + ELEKTRO in stand H7.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie