Data
3 + 4 november 2021

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

1-op-1 led-alternatief voor fluorescentie armaturen in lichtlijnsystemen

23.10.2019

1-op-1 led-alternatief voor fluorescentie armaturen in lichtlijnsystemen

Eenvoudig te monteren, kostenbesparend én duurzaam. Dát is de nieuwe Pro-Line Retrofit van Prolumia. Deze universele module is uitermate geschikt ter vervanging van enkel- en dubbellamps T5 en T8 fluorescentiearmaturen. Met behoud van de bestaande dragers en ophanging zorgt de Retrofit lichtlijnmodule voor een compleet nieuwe en zeer efficiënte verlichtingsinstallatie.

Pro-Line Retrofit

Vaak werden voor de verlichting van grotere ruimtes lichtlijnsystemen toegepast met armatuurmodules voorzien van fluorescentie lampen. Ondertussen wordt voor nieuwe installaties vrijwel altijd gekozen voor lichtlijnsystemen met leds. Een goede oplossing om bestaande lichtlijnen om te bouwen naar led was er vaak niet. Met de Pro-Line Retrofit introduceert Prolumia een universele led-module als 1 op 1 vervanger voor bestaande enkel- en dubbellamps fluorescentie lichtlijnmodules.

Bestaande systemen

De Retrofit module wordt eenvoudig en snel met de valbeveiliging in het bestaande draagsysteem gehangen en met een innovatief veersysteem op zijn plaats geklikt. De modules zijn voorzien van doorvoerbedrading. De oude bekabeling en connectoren worden dan ook niet langer gebruikt. De Pro-Line Retrofit past in de meeste bestaande systemen. Denk bijvoorbeeld aan systemen van Veko, Philips, Regiolux, Siteco, Zumtobel, Trilux, RZB, Litelicht, Ridi, Ludwig en meer.

Ruim assortiment

Het Pro-Line Retrofit armatuur is standaard verkrijgbaar in 4000K; optioneel zijn andere lichtkleuren leverbaar. Middels de DIP-switches kan de lichtstroom naar wens ingesteld worden: 50%, 68%, 75% of 100%. Afhankelijk van de montagehoogte kan worden gekozen voor  een verlichtingshoek van 20°, 60° of 90°. De Pro-Line Retrofit is standaard uitgerust met doorvoerbedrading (5 x 2,5mm2). De DALI-dimbare uitvoering komt met zeven-aderige doorvoerbedrading. Optioneel kan de Retrofit module ook worden geleverd met geïntegreerde noodfunctie. Kortom, een eersteklas retrofit-oplossing voor praktisch iedere bestaande fluorescentie lichtlijn.

Prolumia

Onder het eigen private label Prolumia biedt Nedelko een totaalassortiment aan hoogwaardige ledverlichting welke door heel Europa, maar ook  daarbuiten, gedistribueerd wordt. Je kunt bij Prolumia terecht voor binnen-, buiten-, industrie- en lijnverlichting. De gecertificeerde lichtspecialisten hebben al jaren ervaring in het vertalen van functionele led-vraagstukken naar kosteneffectieve, duurzame oplossingen. Op basis van de nieuwste trends en laatste technologische ontwikkelingen, adviseren zij jou graag over hoe alle lichtaspecten met elkaar in overeenstemming kunnen worden gebracht. Dit zorgt telkens weer voor een nieuwe lichtbeleving.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan met 0180 64 54 00, of stuur een e-mail naar info@nedelko.nl. Onze professionals staan klaar om je te woord te staan en je de beste oplossing te bieden voor ieder vraagstuk.

Doe mee aan LED + Elektrotechniek

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie