Data
4 + 5 november 2020

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

De Tytan Led kan elke uitdaging aan

19.06.2019

 De Tytan Led kan elke uitdaging aan

Industriële waterdichte armaturen zijn er in overvloed, maar zelden vind je een armatuur die volledig voldoet aan al uw wensen. Op de LED+Elektro 2019 zal Rocalux in samenwerking met Lena Lighting de Tytan led bij het grote publiek introduceren. Komt u hem bekijken op de Rocalux-stand?

De Tytan Led serie onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige componenten. De behuizing is slagvast en waterdicht (IK09-IP66). Alle uitvoeringen hebben een Lumen/Watt verhouding van meer dan 140Lm p/w, en een garantietermijn van vijf jaar. Naast de standaard variant kan de Tytan led ook worden geleverd in Dali-, RCR- of Nood-uitvoering. Bij de ontwikkeling is met name ingespeeld op het gebruik en montage gemak, daarnaast worden de Tytan led armaturen volledig ontwikkeld en geproduceerd in de EU.

De klanten van Rocalux zijn met name te spreken over het installatiegemak, de brede mogelijkheid aan toepassingen en de snelle levertijd. Daarnaast kan het bedrijf op verzoek de Tytan led aanpassen aan uw wensen of specificaties.

Tytan ‘Basic’ Led.
De Tytan ‘Basic’ Led is geschikt en ontwikkeld als één op één vervanging-armatuur voor conventionele spatwaterdichte TL armaturen. De maatvoering en lichtopbrengst komen overeen en zijn dus zeer geschikt als alternatief voor TL, maar met een besparing van bijna 50% op het energieverbruik. Leverbaar in 39W, 49W en 71W.

Tytan ‘Plus’ Led.
De ‘Plus’ variant kent een nog hogere hogere efficiëntie en Lumen/Watt verhouding en een levensduur van gemiddeld meer dan 100.000 Branduren. Door de brede range aan wattage’s is het mogelijk om de lichtopbrengst aan te passen aan uw project of lichtberekening. Deze ‘Plus variant is tevens leverbaar in Tunable-White uitvoering.

Tytan ‘Endura’ Led.
De Tytan ‘Endura’ Led is speciaal ontwikkeld voor gebruik in ruimtes waar hoge of lagere temperaturen aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld in: stomerij, keuken, bakkerij, koelcel en dergelijke. leverbaar in ‘Plus’ uitvoering voor hoge temperaturen (van -30°C tot +55°C). De ‘Minus’ uitvoering is geschikt voor lagere temperaturen (van -35°C tot +35°C).

Tytan ‘Chemo’ Led.
De Tytan ‘Chemo’ Led is speciaal ontwikkeld voor gebruik in ruimtes waar gebruik wordt gemaakt van Chemicaliën, of in vee en varkensstallen. Deze uitvoering is leverbaar in 29W of 46W.

Inmiddels heeft Rocalux in samenwerking met Lena Lighting en haar klanten al vele projecten mogen realiseren met grote tevredenheid van opdrachtgever en/of eindgebruiker.
Rocalux wil de LED+Elektro-beurs aangrijpen om de producten van Lena Lighting onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Lena Lighting is een beursgenoteerde fabrikant met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van project verlichting. Het uitgebreide aanbod aan armaturen wordt voor het overgrote deel ontwikkeld, geproduceerd en getest in eigen beheer.

Rocalux B.V. is een importeur van project verlichting. Het bedrijf werkt uitsluitend met Europese fabrikanten en toeleveranciers. Naast de overige merken van Rocalux verzorgt het bedrijf al bijna 20 jaar de vertegenwoordiging van Lena Lighting in de Benelux. Rocalux streeft naar een duidelijke en persoonlijke manier van samenwerking, waarbij flexibiliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Bent u geïnteresseerd in de werkwijze van Rocalux of de producten van het bedrijf? Neem dan contact op met een van de vertegenwoordigers van het bedrijf. U kunt Rocalux vinden op stand F8, direct naast de innovatieboulevard.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie