Data
3 + 4 november 2021

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Nieuws

LED + Elektrotechniek verplaatst naar november 2021

26.08.2020

LED + Elektrotechniek verplaatst naar november 2021

Vanwege de huidige onzekere situatie moeten wij u helaas mededelen dat wij hebben besloten om vakbeurs LED + Elektrotechniek een jaar uit te stellen. De grootste onafhankelijke vakbeurs voor licht- en elektrotechniek van de Benelux zal daarom plaatsvinden op woensdag 3 + donderdag 4 november 2021.

Kijk nu terug op LED + Elektro 2019

21.11.2019

LED + Elektro was in 2019 opnieuw een groot succes! Meer dan 150 exposanten toonden hun 200+ innovaties aan het publiek van ruim 4500 man. Met zo'n 60 praktische seminars was er daarnaast ook nog eens volop de mogelijkheid tot verdieping van de vakkennis.

Een feestelijk einde aan de strijd om de felbegeerde LED + Elektro-awards

19.11.2019

Nadat alle bezoekers langzaam uit de Brabanthallen ’s avonds waren vetrokken op woensdag 13 november, stroomde het cateringplein vol met exposanten. Na contact te hebben gelegd met de 2.

Het Design Paviljoen is een blijvertje

19.11.2019

Uitgelicht met een groot spandoek, een schitterende kroonluchter van Lux Vortex en de Solo LED tubes van Kroone Lighting trok het Design Paviljoen tijdens LED + Elektro veel bezoekers.

Indian Innovations Pavilion: Innovatieve technologie en sustainable living

19.11.2019

LED + Elektro heeft altijd zijn deuren open gezet voor exposanten afkomstig van buiten de Benelux. De vakbeurs werd dit jaar gekenmerkt door een bijzondere delegatie uit India.

De revolutie in lichtsturing: KNX

11.11.2019

Van verlichting en verwarming tot de lamellen, tegenwoordig kan alles in een gebouw aangestuurd of gemonitord worden. Het DALI-protocol is momenteel de meest gebruikte lichtsturingsmethode, terwijl KNX de enige woning- en gebouw-aanstuurstandaard is die wereldwijde certificatieregelingen toepast.

Prikkel uw smaakpapillen bij Luxendi

11.11.2019

Voor Luxendi is LED + Elektro inmiddels een bekende beurs. Dit jaar is de stand van Luxendi te herkennen aan een bierproeverij: ‘‘Bezoekers kunnen vijf verschillende biertjes komen proeven uit Schotland.

Doe mee aan LED + Elektrotechniek

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie