Data
4 + 5 november 2020

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Nieuws

LED + Elektro 2019: wat vonden de exposanten?

17.12.2019

LED + Elektro 2019: wat vonden de exposanten?

Met LED + Elektro 2020 in het verschiet, leek het ons tijd een blik terug te werpen op de afgelopen editie. Wat vonden de vele exposanten van de vakbeurs en wat viel hen op? Met de vele aanwezige deelnemers uit alle hoeken van de sector, is er geen gebrek aan experts om te vragen naar hun ervaringe! Helvar Jurgen van de Pol, Technisch Verkoopadviseur bij Helvar Lighting Controls, was uitermate enthousiast.

Het Design Paviljoen is een blijvertje

19.11.2019

Uitgelicht met een groot spandoek, een schitterende kroonluchter van Lux Vortex en de Solo LED tubes van Kroone Lighting trok het Design Paviljoen tijdens LED + Elektro veel bezoekers.

Indian Innovations Pavilion: Innovatieve technologie en sustainable living

19.11.2019

LED + Elektro heeft altijd zijn deuren open gezet voor exposanten afkomstig van buiten de Benelux. De vakbeurs werd dit jaar gekenmerkt door een bijzondere delegatie uit India.

De revolutie in lichtsturing: KNX

11.11.2019

Van verlichting en verwarming tot de lamellen, tegenwoordig kan alles in een gebouw aangestuurd of gemonitord worden. Het DALI-protocol is momenteel de meest gebruikte lichtsturingsmethode, terwijl KNX de enige woning- en gebouw-aanstuurstandaard is die wereldwijde certificatieregelingen toepast.

Prikkel uw smaakpapillen bij Luxendi

11.11.2019

Voor Luxendi is LED + Elektro inmiddels een bekende beurs. Dit jaar is de stand van Luxendi te herkennen aan een bierproeverij: ‘‘Bezoekers kunnen vijf verschillende biertjes komen proeven uit Schotland.

De Lightboxx: In iedere kubus een andere lichtwereld

07.11.2019

Bent u er al langsgereden? Direct aan de A28 in Nijkerk Zuid is sinds afgelopen zomer ‘De Lightboxx’ te vinden. Het nieuwe bedrijfspand van Powerlight Group BV, dat sindsdien te werk gaat onder de naam Lightboxx, is energieneutraal gebouwd.

Keylight gaat net die kleine stap verder

07.11.2019

Het ABN AMRO-kantoor in Amstelveen, het Porsche Centrum in Amsterdam, het Van der Valk-hotel in Breda en Zwijnenbrug Mode in Meerkerk zijn maar een aantal van de projecten waar Keylight duurzame lichtoplossingen heeft gerealiseerd.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie