Data
13 + 14 november 2019

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Nieuws

Ontdek wie innovaties naar de praktijk brengt op de LED + Elektro Business Day

04.09.2019

Op woensdag 2 oktober wordt het Nationaal LED + Elektro Trendrapport gepresenteerd op de LED + Elektro Business Day. Sprekers met internationale uitstraling zorgen hier voor verdieping – en zullen de verlichtingsindustrie uitdagen om innovaties eerder naar de praktijk te brengen.

Als het er niet is, dan maakt Keraf het gewoon

04.09.2019

Deze week vindt hij weer plaats, de verlichtingsweek van UNESCO-werelderfgoed Kinderdijk. Bezoekers bewonderen vanaf het water hoe de beroemde molens ’s avonds in de schijnwerpers worden gezet.

AKTO introduceert RGB+White flexibele LED-strips

04.09.2019

De hedendaagse consument is op zoek naar eenvoud en gebruiksgemak. De functionaliteit en het universele karakter van producten zijn belangrijke argumenten voor de klant om een keuze te maken: deze trends worden ook door de behoeftes van kopers van LED-verlichting weerspiegeld.

Experience de QledX Xperience

04.09.2019

Mooi design, handzaam, zeer eenvoudige montage, volledig modulair. Dat is de signatuur die QledX geeft aan een nieuw model ledpaneel; QledX Xperience. Het is een universeel modulair paneel van 50x50cm om grote ledschermen te bouwen, voor indoor en outdoor gebruik.

Bezoek de LICHTdag 2019 in Gent

30.08.2019

Op 17 september organiseert Groen Licht Vlaanderen vzw vanuit haar werking als Vlaamse cluster, de jaarlijkse LICHTdag 2019. Dit event vindt plaats op Technologiecampus Gent in samenwerking met het Laboratorium voor Lichttechnologie van KU Leuven en de leden van Groen Licht Vlaanderen.

Meteen helemaal bij op de LED + Elektro Business Day

25.07.2019

Op woensdag 2 oktober 2019 wordt het Nationaal LED + Elektro Trendrapport 2020 gepresenteerd op Landgoed De Horst in Driebergen. De LED + Elektro Business Day is dé plek om te ontdekken hoe de Nederlandse led-industrie kwaliteitsuitdagingen het hoofd wil bieden, maar ook om contacten aan te halen met iedereen uit de sector die er toe doet.

LEDVANCE: Installateurs zijn steeds vaker adviesgever

18.07.2019

Verlichtingsfabrikant LEDVANCE Benelux heeft na de verhuizing in april 2019 in Capelle aan den IJssel een splinternieuwe trainingsruimte, maar eigenlijk is hun beste reclame hun eigen kantoor een verdieping hoger.

LED Group Europe kiest voor producentencollectief Weee Nederland

15.07.2019

Vijf jaar geleden startte producentencollectief Weee Nederland. Sinds begin 2019 worden ook lampen en armaturen ingezameld. Dit was een logische stap. Door de introductie van de LED-techniek zijn de lampen en armaturen van nu een elektrisch apparaat geworden.

Innovaties uit India: Veel ervaring met besparing

12.07.2019

Circa 40 Indiase producenten presenteren zichzelf dit jaar in het Indian Innovations Pavilion op LED + Elektro. Al deze bedrijven hebben jarenlange ervaring met het produceren van energiezuinige lampen voor hun thuismarkt.

Casambi: “domotica of speelgoed?”

09.07.2019

De vraag naar intelligente verlichting neemt zienderogen toe. Zo ook het aantal verschillende lichtbesturingssystemen. Het Finse Casambi is volgens Tom van Buuren (Art4Light), ras-techneut met dertig jaar ervaring met domotica en lichtbesturingssystemen, revolutionair en “gewoon het beste systeem dat er thans is”.

 De Tytan Led kan elke uitdaging aan

19.06.2019

Industriële waterdichte armaturen zijn er in overvloed, maar zelden vind je een armatuur die volledig voldoet aan al uw wensen. Op de LED+Elektro 2019 zal Rocalux in samenwerking met Lena Lighting de Tytan led bij het grote publiek introduceren.

Internova introduceert Black & Gold- en Meat Premium-armaturen

19.06.2019

Internova Professional Lighting breidt haar assortiment verder uit met de nieuwe Black & Gold-serie. Deze zeer complete serie armaturen bestaat uit een rail- (“Meteora”), inbouw- (“Vulcano”), pendel- (“Salina”) en opbouwversie (“Lipari”) en is uitermate geschikt voor gebruik in de Hospitality.

Dit zijn de 5 vragen over led die iedere consument heeft.

06.06.2019

Het onderzoek voor het Nationaal LED + Elektro Trendrapport 2020 is in volle gang. Onderzoeksbureau Dutch New Energy Research heeft pas een deel van zijn vraaggesprekken afgerond met toonaangevende spelers in de led-sector, maar nu al signaleert vrijwel ieder bedrijf dezelfde uitdaging.

Column: Dumb Lighting?

05.06.2019

Door Berry van Egten De lichtbranche beleeft mooie tijden. Veel nieuwe ontwikkelingen op allerlei gebied: controls, Human Centric Lighting, nieuwe regelgeving en natuurlijk de zich steeds maar verder ontwikkelende led.

LightRec zet in op armaturen om inzamelingsdoel te halen

05.06.2019

Installateurs hebben vorig jaar bijgedragen aan het milieu door aanzienlijk meer armaturen in te leveren dan voorheen. Toch worden er nog steeds veel minder armaturen gerecycled dan de lampen die er in zitten.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie