Data
3 + 4 november 2021

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Design Paviljoen

Design Paviljoen

Ontmoet de top van de Nederlandse ontwerpwereld!

Om bezoekers nog beter te informeren over de laatste trends op het gebied van lichtontwerp breidt LED + Elektro dit jaar het Design Paviljoen nóg verder uit. In deze bijzonder vormgegeven sectie van de beurs presenteert een speciaal geselecteerde groep designbedrijven zichzelf gezamenlijk aan professionals uit de Benelux.  Hier kunnen architecten, lichtontwerpers en lichadviseurs inspiratie opdoen voor het inrichten van gebouwen, kantoren en bedrijven. Alle gerespteerde merken werken inmiddels met LED & Smart lighting. Deze innovaties zie je terug op het Design Paviljoen.

Als één van de highlights van LED + Elektro wordt het Design Paviljoen speciaal ingericht door een aantal van de deelnemers. Op het Design paviljoen presenteren deze Nederlandse en internationale exposanten hun design lampen en decoratieve armaturen, maar ook design wandcontactdozen, dimmers en schakelaars.

Exposanten Design Paviljoen

Binnenkort zul je hier een lijst van deelnemers vinden.

Nieuws

LED + Elektro verplaatst naar november 2021

26.08.2020

LED + Elektro verplaatst naar november 2021

Vanwege de huidige onzekere situatie moeten wij u helaas mededelen dat wij hebben besloten om vakbeurs LED + Elektro een jaar uit te stellen. De grootste onafhankelijke vakbeurs voor licht- en elektrotechniek van de Benelux zal daarom plaatsvinden op woensdag 3 + donderdag 4 november 2021.

Doe mee aan LED + Elektro

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie