Data
3 + 4 november 2021

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Nieuwe generatie aardlekschakelaars Type B 10kA van SEP Europe

23.10.2019

Nieuwe generatie aardlekschakelaars Type B 10kA van SEP Europe

Deze moderne aardlekschakelaars beschermen personen en materieel tegen lekstromen naar aarde en voldoen aan de hoogste eisen. De SEP RCD-B aardlekschakelaar herkent alle type lekstromen en schakelt om deze reden gegarandeerd uit ongeacht de hoeveelheid lekstroom (foutstroom). De Type B beveiligingen worden ingezet en zeer geschikt bij toepassingen zoals PV-systemen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, UPS systemen, medische apparatuur etc. Onze KEMA KEUR gecombineerde aardlekautomaten 3P+N, zijn geschikt voor DIN-rail montage, hebben een 6mA verklaring en leverbaar in 25,40 en 63A.

Schotman Elektro b.v. in Assen

Schotman Elektro is een zelfstandige elektrotechnische toeleverancier en marktleider in toelevering van elektrotechnische componenten en bijbehorende diensten aan groothandels, paneelbouwers, machinebouwers, industriële eindgebruikers en de installatiebranche. Met jarenlange ervaring en vakmanschap bieden wij onder één adres elektrotechnische oplossingen. Door nauw met onze partners samen te werken leveren wij klantgerichte oplossingen tegen een concurrerende prijs. Deze samenwerking geldt niet alleen voor afnemende partners, maar ook voor onze toeleveranciers en fabrikanten.

Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee. Ook hoe wij samen een langdurige optimale samenwerking kunnen aangaan. Door het uitgebreide leveringsprogramma en grote voorraad uit eigen magazijn in Assen kunnen wij snel aan uw wensen voldoen.

Neem ook eens een kijkje op www.schotmanelektro.eu waar u ons volledige productaanbod vindt en u op de hoogte wordt gehouden met nieuws en informatie over onze producten.

Doe mee aan LED + Elektrotechniek

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie