Data
3 + 4 november 2021

Plaats
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

LED + Elektro 2019: wat vonden de exposanten?

17.12.2019

LED + Elektro 2019: wat vonden de exposanten?

Met LED + Elektro 2020 in het verschiet, leek het ons tijd een blik terug te werpen op de afgelopen editie. Wat vonden de vele exposanten van de vakbeurs en wat viel hen op? Met de vele aanwezige deelnemers uit alle hoeken van de sector, is er geen gebrek aan experts om te vragen naar hun ervaringe!

Helvar
Jurgen van de Pol, Technisch Verkoopadviseur bij Helvar Lighting Controls, was uitermate enthousiast. "Vanaf de ochtend hebben we continu aanloop gehad, dus we zijn zeer tevreden. Daarom staan wij ook met zes man personeel hier. Het publiek is daarnaast van een bovengemiddeld niveau: het bestaat vooral uit installateurs en adviseurs."

Taurac Lighting
Van Taurac Lighting spraken we met de Sales Manager, Rogier Everout: "Dit is het eerste jaar dat wij meedoen, tevens met een nieuwe stand. Gewoonlijk komen wij één-op-één in contact met onze klanten. Dit is de uitgelezen mogelijkheid om ons merk breder te laten zien en om onze naam naar buiten te brengen."

Schotman Elektro
Jos Walstra vertegenwoordigde Schotman Elektro en was ook te spreken over de beurs. "Het elektro-aspect van de beurs heeft ons getriggerd om mee te doen: je kan immers niets zonder meterkast en dáár hebben wij het juiste materiaal voor. Ook is de beurs goed voor relatiebeheer, we hebben al veel bestaande klanten gesproken."

Silvaluxe
Namens Silvaluxe hebben we ook kort gepraat met Giel Mosch en Suzanne Fink. "We zijn zeer tevreden. Het is ons goed gelukt de bezoekers aan te grijpen met een demonstratie. We hadden veel bezoek en iedereen die langsliep, was erg geïnteresseerd. Het is goed dat het Design Paviljoen is toegevoegd; eigenlijk hebben we continu aanloop gehad."

EcoDim
Nick Vriese, mede-oprichter van EcoDim, deed de beurs aan in doktersoutfit. "De seminar werd zeer goed bezocht. Ook al behandelde ik alleen de basisstappen, veel mensen zeiden dat ze er iets aan hadden. Ze hadden veel geleerd over dingen die ze eerder nog niet wisten. Ná de seminar was er ook veel bezoek op de stand als gevolg van de presentatie. Je valt toch op met zo'n dokterspak aan!"

P4P
De diversiteit van het publiek was vooral een pluspunt voor Peter Lommers van P4P: "Het was erg positief en ook goed georganiseerd. We hebben genoeg leads verzameld en goed de aandacht kunnen trekken van bezoekers. Dit is de perfecte plek tussen LED en elektro: onze doelgroep is zeer divers, dus dat komt goed overeen met de bezoekers."

Keylight / Lightboxx
Ten slotte kwam ook Remco de Groot, Algemeen Directeur van Keylight/Lightboxx aan het woord. "We hebben een goede eerste dag gehad. Het is natuurlijk afwachten wat er uit voortkomt, maar we hebben in ieder geval genoeg leads opgeschreven. Het is ook mooi dat we tweede zijn geworden bij de Best Presentation Award. Onze stand is uitnodigend, maar toch simpel. Het laat goed zien wat wij doen. Ook op Lightboxx hebben wij goede reacties en aandacht ontvangen en het Design Paviljoen is een goede toevoeging aan de beurs. Wij springen er zeker wel uit, omdat wij echt hoogwaardige producten laten zien."

Doe mee aan LED + Elektrotechniek

Voor bezoekers
Verken de beursvloer en ontdek welke highlights u kunt verwachten.

Meer informatie

Voor exposanten
Regel eenvoudig uw deelname en ontdek hoe u meer uit de beurs kunt halen.

Meer informatie

Voor de pers
Vraag uw gratis toegangsbewijs aan en download de media die u nodig heeft.

Meer informatie