Voor Exposanten | Informatie

Snel schakelen naar de toekomst

LED + Elektro; groeimarkt met grote kansen

De energie- en kostenbesparingen van ledverlichting zijn enorm. Het slim ontwerpen van de elektrotechnische installatie en het toepassen van ledverlichting zijn daarom belangrijke middelen om de klimaatdoelstellingen te behalen. Specifiek ledverlichting biedt veel mogelijkheden. Leds krijgen sensoren en vormen draadloze mesh-netwerken die communiceren met het klimaat-, gezondheids-, veiligheids- en energiesysteem. Verlichting is overal, daarom is ledverlichting de ruggengraat van iedere elektrotechnische installatie.

Elektrotechniek en verlichting

Verlichting en schakelen zijn onverbrekelijk met elkaar verbonde. Komende editie breiden we het beursconcept uit met elektro. Producten omvatten onder andere: bedrade en draadloze lichtsturing, intelligente en smart-building oplossingen. We kiezen niet voor elektro-breed, LED + Elektro is een special interest ‘narrow casting’ event.

Professioneel bezoek

Afgelopen editie bestond 32% van onze bezoekers uit lichtontwerpers, architecten en lichtadviseurs. Komende editie richten we ons ook op de innovatieve installateur met behoefte aan informatie over nieuwe producten en technologische ontwikkelingen. Hiervoor werken we o.a. nauw samen met Techniek Nederland (UNETO-VNI) en InstallQ. Bekijk hier direct het bezoekersprofiel van LED + Elektro.

Waarom deelnemen

LED + Elektro is hét platform voor verlichting en schakelen in de Benelux. Daar ontmoet u klanten die er toe doen. Beslissers uit alle sectoren van de licht en elektrotechniek, van lichtarchitect tot installateur. LED + Elektro verbindt exposanten met kwalitatief uitstekende bezoekers. LED + Elektro is een specialisten vakbeurs, alleen toegankelijk voor zakelijke bezoekers.

Vraag hier uw informatie aan

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden?

Volg ons via Linkedin, Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Solarmagazine installicht Uneto-Vni