Voor Exposanten | Awards

In de zes jaar van hun bestaan hebben de LED + Elektro Awards zich ontwikkeld tot de meest prestigieuze onderscheidingen in de verlichtings- en elektro sector. In 2019 worden de awards weer toegekend en komt er een nieuwe award bij.

The LED + Elektro Best Innovation Award

Door een vakjury geselecteerde innovaties worden tijdens LED + Elektro geƫxposeerd op de Innovatie Boulevard. Deze tentoonstelling is de shortlist waaruit de Best Innovation Award 2019 wordt gekozen.
De winnaar van de Best Innovation Award 2019 is die partij welke met zijn of haar product of dienst onderscheidend is voor de verlichtings-/elektrosector op minimaal een van de onderstaande criteria en bovendien (1) op het gebied van kwaliteit niet ter discussie kan staan en (2) het product niet langer dan 12 maanden op de markt verkrijgbaar is:

1. Levert bijdrage aan positief imago voor verlichtingsmarkt
2. Duidelijk commercieel voordeel installateur / eindgebruiker
3. Innovatiestap gezet
4. Onderscheidend in vormgeving

The LED + Elektro Best Presentation Award

De Best Presentation, of mooiste stand, award, wordt toegekend aan die partij die het beste scoort op de onderstaande vijf criteria. Tevens wordt niet alleen gekeken naar het standontwerp, maar naar het samenspel tussen stand en personeel.

1. Attractiviteit: visueel aantrekkelijk voor de bezoekers
2. Toegankelijkheid: uitnodigend ontwerp en personeel
3. Bedrijfsidentiteit: is het bedrijf herkenbaar en met de juiste uitstraling
4. Commercie: is de propositie helder; wat biedt het bedrijf?
5. Dynamiek: is er voldoende dynamiek op de stand: is er iets te doen?

The LED + Elektro Best Promotion Award

De Best Promotion Award wordt gewonnen door de exposant die de beste en meest effectieve promotiecampagne(s) heeft gevoerd. Elke deelnemer krijgt een unieke invitatiecode die zij kunnen verspreiden onder de eigen relaties. De deelnemer die het meeste voorregistraties weet te halen wint de Best Promotion award. Voor alle mogelijkheden voor het uitnodigen van uw relaties verwijzen wij u graag naar de Event Planner.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden?

Volg ons via Linkedin, Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Solarmagazine installicht Uneto-Vni