Voor bezoekers | Informatie

Datum 13 en 14 november 2019
Tijdstip woensdag 10.00 – 20.00u NIEUW! Avondopening!
Tijdstip donderdag 10.00 – 17.00u
Locatie Brabanthallen, Diezekade 2, 5222AK, ‘s-Hertogenbosch
Organisatie Good! BV

Snel schakelen naar de toekomst

De energie- en kostenbesparingen van ledverlichting zijn enorm. Het slim ontwerpen van de elektrotechnische installatie en het toepassen van ledverlichting zijn daarom belangrijke middelen om de klimaatdoelstellingen te behalen. Specifiek ledverlichting biedt veel mogelijkheden. Leds krijgen sensoren en vormen draadloze mesh-netwerken die communiceren met het klimaat-, gezondheids-, veiligheids- en energiesysteem. Verlichting is overal, daarom is ledverlichting de ruggengraat van iedere elektrotechnische installatie.

De elektrotechnische sector speelt een sleutelrol bij het elektrificeren van de energievoorziening. De snelle groei van ledverlichting maakt dat heel zichtbaar in zowel de zakelijke als in de particuliere markt. Logischerwijs komen er bij deze ontwikkelingen ook veel vragen kijken:

• Hoe ontwerp je slim, gebruiksvriendelijk en tegen zo laag mogelijke kosten een installatie?
• Hoe kan een elektrotechnische installatie draadloos ontwerpen?
• Waar staat led met kwaliteit, kosten en mogelijkheden?
• Wat zijn de nieuwste elektrotechnische en ledverlichting producten en innovaties?

De vakbeurs LED + Elektro heeft voor al uw vragen, het juiste antwoord.

Waarom bezoeken?

LED + Elektro is hét platform voor verlichting en schakelen in de Benelux. In 2019 presenteren meer dan 130 bedrijven hun diensten en producten. Daar ontmoet u de marktpartijen die er toe doen. Wij bieden als grootste gespecialiseerde vakbeurs van de Benelux een helder en efficiënt overzicht. Een interessant en waardevol programma, gevuld met meer dan 50 informatieve seminars en kennis-sessies. U spreekt in één dag met de specialisten, van fabrikant tot leverancier, van testinstituut tot adviseur.

Besparen!

Ledverlichting kan u veel geld besparen, tot wel 75-80% op de verbruikskosten van de verlichting. Daarnaast biedt digitale ledverlichting vrijwel oneindige mogelijkheden om ruimtes, gebouwen of producten optimaal te verlichten. De laatste jaren zijn de prijzen van ledverlichting sterk gedaald waardoor de aanschaf in heel veel situaties in korte tijd is terugverdiend.

Alle innovaties onder één dak

Met een mooie en volledige innovatie boulevard toont LED + Elektro een totaaloverzicht van alle innovaties op het gebied van licht, sturing en schakelen. Op de innovatie boulevard creëren we een interactieve omgeving die de professionele bezoekers informeert en inspireert.

Op 13 & 14 november 2019 vindt de meest toonaangevende verlichtings- en elektrotechnische beurs van Nederland plaats: LED + Elektro in de Brabanthallen. Op LED + Elektro staan Nederlands meest toonaangevende verlichtings- en elektrotechnische bedrijven.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden?

Volg ons via Linkedin, Facebook of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Solarmagazine installicht Uneto-Vni