WERELDPRIMEUR op LED EXPO

ReVireo Duurzaam, een Nederlands R&D bedrijf en actief in de verlichtingsindustrie staat met een aantal hoogstaande merken op de LEDEXPO – SMART LIGHTING+DESIGN 2018.

Of het nu gaat over licht en gezondheid, het tegengaan van verblinding, dimbaar maken van led of het intelligent maken van led armaturen, ReVireo Duurzaam biedt de oplossing. Met de mini dimmer driver is het mogelijk om 30 x MR16 led lampen te dimmen.

Voorheen moest er op elke lamp een kleine dimbare voeding aangesloten worden om flicker-vrij dimmen mogelijk te maken. Vandaag de dag is het mogelijk om 10A of 20A aan lampen op 1 dimmer driver aan te sluiten waarbij er traploos en zonder enige vorm van Flicker, kunnen dimmen van 100 tot 0,2 procent.

Hiermee heeft ReVireo Duurzaam een Wereldprimeur te pakken en laten zij de werking hiervan graag zien op de stand. Dit filmpje geeft u alvast een sneak preview: https://youtu.be/ZsbOVp8w4lA

De afstand van de dimmer tot de lampen kan 20 meter bedragen. Voor het intelligent maken van LED armaturen en lichtcircuits wordt het draadloos OS-NET systeem van het Merk IR-TEC gebruikt.

IR-TEC produceert al vanaf 1982 gebouwsensoren. OS-NET is een draadloos Mesh netwerk waarbij er geen software pakketten nodig zijn. Dit is een video presentatie van het OS-NET: https://youtu.be/bXtbIDgJKmQ

WERELDPRIMEUR op LED EXPO – SMART LIGHTING+DESIGN.

Bezoek ReVireo op stand M2.

Solarmagazine installicht Uneto-Vni