Verlichting op maat met Allure

Verlichting op maat met Allure

Bijzondere kroonluchters met een diameter van 450 cm voor De Efteling of hoog rendement buitenverlichting voor metrostations van RandstadRail: Allure Verlichting maakt de mooiste verlichting precies ‘op maat’. Dit geldt voor volledige series maar ook dat ene unieke exemplaar!

De verlichtingswereld verandert razendsnel. LED is de toekomst. Het hoge lichtrendement, het lage verbruik en de lange levensduur zorgen er voor dat LED verlichting de trend is voor zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Nieuwe ontwikkelingen en innovaties hebben geleid tot een forse uitbreiding van ons assortiment.

Allure Verlichting combineert LED verlichting met mooie armaturen van hoogwaardige kwaliteit. Voor zowel binnenverlichting als buitenverlichting, horecaverlichting of evenementenverlichting. De armaturen worden, veelal in eigen beheer, vervaardigd in Twente. Met vakmanschap en aandacht maken wij producten waar wij in geloven. En met de toevoeging ‘moakt in twente’ krijgen onze lampen extra allure.

Naast eigen fabricaten levert Allure Verlichting designlampen van ITA Design en verlichtingsproducten van Four Seasons. Ook is Allure Verlichting agent van het merk Faro, dat een breed assortiment sfeerverlichting, binnen- en buitenverlichting aanbied voor de Nederlandse markt. De nieuwe catalogus 2018 is inmiddels verschenen en deze staat boordevol mooie designs en verrassend materiaalgebruik. Dit moet u echt gezien hebben!

Onder de naam Complete Design produceert Allure Verlichting een unieke lijn tuin- en landschapsverlichting. Ook hierbij is het mogelijk uw verlichting precies op maat te maken en aan te passen op de toepassing en omstandigheden. Wij adviseren u in lichttechnisch opzicht tot speciale ontwerpen en uitvoeringen, op maat.

Tijdens de beurs Smart Lightning+Design laten wij u graag onze nieuwste modellen zien.

Wees welkom in stand L5.1

Solarmagazine installicht Uneto-Vni