Trappen slim verlichten? ILLUNOX® geeft 3 bruikbare tips voor elk project

LED verlichting toepassen voor trapverlichting
LED verlichting is niet meer weg te denken uit de project- en woningbouw. Steeds meer innovatieve toepassingen zien het daglicht. Zo worden de leuningen van ILLUNOX® als armaturen ingezet.
ILLUNOX® heeft voor binnen en buiten de oplossing voor het slim verlichten van de meest uiteenlopende trappen. Denk aan gemeentekantoren, stadstheaters, hotels of treinstations. Tijdens Smart Lighting + Design presenteert ILLUNOX® het volledige assortiment en de laatste noviteiten.

Tip 1. Strakke lichtlijnen zorgen voor rust en ruimte in het ontwerp
Trappen worden in allerlei vormen en maten ontworpen. De trap wordt steeds meer ingezet als één van de eyecatchers van een project. Zo maakt een verlichte trapleuning integraal onderdeel uit van het ontwerp en brengt het rust in het trapdesign. ILLUNOX® introduceert op Smart Lighting + Design haar nieuwste productlijn, de Diffuse trapverlichting. De Diffuse trapverlichting is verlichting waar geen puntjes zichtbaar zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld trappen in open ruimtes.

Tip 2. Zorg voor een veilige doorlopende verlichting op de trap

Verlichting biedt veiligheid op trappen. Met ILLUNOX® kan er veilig en doorlopende trapverlichting worden gerealiseerd. De trapverlichting is volledig geïntegreerd in leuningen, ook wanneer deze onderdeel uit maken van balustrades. Door de speciale verbindingsdelen en connectoren kan met de ILLUNOX® verlichting, de verlichting zonder probleem tot in de hoeken doorlopen. Er ontstaan op deze manier géén onderbrekingen in de lichtlijn.

Tip 3. Kies trapverlichting die past in de look & feel
Verlichting zorgt voor zowel sfeer in een ruimte als voor een uniforme uitstraling in en rondom gebouwen. Dit kan door de kleuren van de verschillende lichtbronnen exact op elkaar af te stemmen. Tijdens de LED Expo biedt ILLUNOX® een breed scala aan LED verlichting. Kies uit de wit range van 2.400K tot 3.000K of kies een specifieke kleur. Afhankelijk van de eisen van de lichtopbrengst, kunnen de lichtlijnen in een drietal lichtsterktes toegepast worden.

Meer weten of specifiek advies voor uw project?
Mis ons niet tijdens de Smart Lighting + Design [LED Expo] 2018 en bezoek ons op stand L7.

Trappen slim verlichten? ILLUNOX® geeft 3 bruikbare tips voor elk project

illunox-[logo-cmyk--«-v2] (259081)

Solarmagazine installicht Uneto-Vni