Steeds kleinere LED armaturen stellen hogere eisen

Toenemende vraag naar compactere, waterdichte connectoren
A&C Solutions is de connector specialist in de LED verlichting en adviseert fabrikanten en ontwikkelaars van outdoor LED applicaties over de juiste connector oplossing. De tendens naar kleinere armaturen met een hoge functionaliteit vertaalt zich ook naar compactere connectoren die mogelijkerwijs voeding en sturing combineren. Daarnaast moet het een zo hoog mogelijk vermogen aankunnen en volledig waterdicht zijn.

All-in-one outdoor LED connectoren van Techno
A&C Solutions heeft in het merk Techno een compleet aanbod IP68 connectoren gevonden dat tegemoet komt aan deze eisen. Telkens zoekt Techno de grens van het mogelijke op om een nog kleinere connector op de markt te brengen. De 2-polige IP68 TH381 micronnect met een doorsnede van slechts14mm is hier een mooi voorbeeld van.

Foutloze installaties in het veld
Techno begrijpt dat een mooi product enkel kan werken wanneer het goed en foutloos geïnstalleerd wordt. Daarom past Techno veelal het plug & play principe toe op zijn connectoren. Wanneer kabels vooraf op maat zijn gemaakt, hoeft er niets meer geopend te worden en is het kinderspel voor de installateur om alles eenvoudig en snel in te pluggen in het veld. Een van de nieuwste connectoren hierin is de TH624 plug & play junction box met 1 ingang en 3 uitgangen. Met name bij onderhoud van grotere projecten in de openbare verlichting is deze oplossing populair. Een lamp is immers zo vervangen.

IP68 all the way
Door de groei aan outdoor verlichtingsprojecten, is waterdichtheid ook een hot topic bij veel van onze klanten. Sommige projecten eisen dat zelfs vochtcondensatie geen kans krijgt om via de kabel de connector binnen te dringen. Speciaal hiervoor heeft Techno de Xdry reeks aan plug & socket, junction en tube connectoren ontwikkeld. Deze connectoren beschikken over een speciale anti-condens laag die ervoor zorgt dat vocht niet tot bij de toepassing geraakt. Dit verhoogt natuurlijk de kwaliteit van de kabelconnector en de langdurige betrouwbaarheid van de toepassing aanzienlijk.

Bezoek A&C Solutions op stand L1

www.ac-solutions.be/

Solarmagazine installicht Uneto-Vni