Slim wonen met Theben

Theben biedt slimme oplossingen voor energiebesparing in en rondom gebouwen. Naast de tijdregeling beschikt Theben over kennis op het gebied van verlichtingsregeling door LED-stralers, aanwezigheids- en bewegingsmelders, klimaatregeling met klokthermostaten en CO2-sensoren alsmede KNX-componenten voor de huis- en gebouwautomatisering. OEM-oplossingen ronden het productassortiment af. Tijdens LED Expo laat Theben u inzien wat inschakelpiek doet bij het schakelen van led-verlichting. En presenteert Theben onze manier van slim wonen.

Veelal worden de inschakelstromen van ledverlichting, wat toch steeds vaker als de standaard wordt gezien, onderschat. Onwetendheid en onderschatten? Beide gevallen kan leiden tot storingen in de installatie en vraagt onnodige en vaak onbetaalde service. Theben’s producten als schakelklokken, schemerschakelaars, bewegings- en aanwezigheidsmelders en ook de KNX schakelactoren zijn hierin voorzien. Door het toepassen van speciale technieken en bijzondere relais, zijn er oplossingen waardoor de hoge inschakelpieken goed onder controle te houden zijn.

Hij is slim, veilig en vooral zeer eenvoudig te installeren: de nieuwe wooncomfortregeling LUXORliving van Theben. Voor wie dus nu nieuwbouw of complete renovaties plant, komt LUXORliving precies op het juiste moment. LUXORliving is in principe een gecertificeerde KNX-installatie. Maar in tegenstelling tot een traditionele KNX-installatie gebruikt LUXORliving alleen de wezenlijke functies. Precies daarom is LUXORliving zo eenvoudig te installeren en te gebruiken. Gewoon licht inschakelen en dimmen, verwarming regelen en zonwering aansturen – en de slimme paniekfunctie gebruiken. Dat is allemaal mogelijk met LUXORliving. De clue: LUXORliving slaat het gebruik van de voorafgaande zeven dagen op en herhaalt deze als de eigenaren een keer op reis zijn.

Bezoek Theben tijdens de LED Expo op stand M1 en laat u informeren over de vele mogelijkheden van slim wonen met Theben. En het mooie van de techniek van Theben is, dat je ze niet ziet, maar zeker wel ervaart.

https://www.theben.de/nl

Solarmagazine installicht Uneto-Vni