Saled presenteert armatuur voor openbare verlichting

Op 7 en 8 februari zal in de Brabanthallen in Den Bosch opnieuw de LED Expo Benelux plaatsvinden. Ook Saled uit Bunschoten zal hier aanwezig zijn. Het team van deskundige adviseurs zal u informatie verschaffen over het Fortuné armatuur, het allereerste led-armatuur voor de openbare verlichting. Ook zal Saled u informeren over de bestaande armaturen met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding voor de utiliteit. Daarnaast kunt u alle informatie aanvragen over de duurzame en energiezuinige Retrofit oplossingen voor zowel openbare verlichting als de utiliteit. U kunt Saled op deze beurs vinden bij stand D5.2.

Na de introductiejaren van led-verlichting waarin de focus vooral lag op technische aspecten en energiebesparing, is er tegenwoordig ook aandacht voor het design van lampen en armaturen. Daarnaast wordt er steeds meer aandacht besteed aan de rol van verlichting in de circulaire economie en nieuwe innovaties zoals Smart Lighting. De beurs sluit daarom nauw aan bij het ontwerp van het Fortuné armatuur en de Retrofit oplossingen van Saled.

Retrofit oplossingen
Vaak zijn armaturen nog van een prima kwaliteit op het moment dat de conventionele lichtbronnen vervangen moeten worden. Gelukkig is het dan niet altijd nodig op de bestaande armaturen te verwijderen. Saled heeft namelijk Retrofit oplossingen. Hierdoor kunnen led-lampen direct in conventionele armaturen worden geplaatst, zowel voor de utiliteit als openbare verlichting.

Fortuné armatuur voor openbare verlichting
Zoals gezegd kunnen conventionele lampen voor de openbare verlichting op dit moment nog vaak eenvoudig worden vervangen, zonder dat het bestaande armatuur hoeft worden aangepast. Er komt echter een moment dat een bestaand armatuur vervangen moet worden. Met het Fortuné armatuur heeft Saled hiervoor de perfecte oplossing. Verschillende ketenpartners, zoals installateurs, gebruikers en onafhankelijke deskundigen hebben bijgedragen aan de totstandkoming van dit fraaie armatuur.

Het ontwerp is gebaseerd op de volgende pijlers:
Circulariteit
In een circulaire economie worden eindige voorraden niet volledig uitgeput en reststoffen volledig opnieuw ingezet. Steeds meer overheden proberen hiernaar te streven. De Fortuné voldoet zoveel mogelijk aan maatstaven van circulariteit. Het armatuur is gemaakt van duurzaam aluminium en de driver en led-module kunnen simpel en snel worden ge(de)monteerd. Hierdoor kan de Fortuné een tweede leven krijgen. Het is zelfs mogelijk om een compleet nieuwe module – voor bijvoorbeeld Smart Lighting – in te bouwen.

Eenvoudige installatie
Het ontwerp van de Fortuné zorgt voor een eenvoudige installatie op zowel een uithouder als een paaltop. Ondanks het neutrale ontwerp is het armatuur van een uitmuntende kwaliteit. Saled is erin geslaagd om de prijs zeer voordelig te houden, hierdoor is sprake van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Armaturen voor de utiliteit Saled is al jarenlang koploper als het gaat om led-armaturen voor de utiliteit. Deze armaturen worden geplaatst op het moment dat een armatuur niet meer geschikt is voor een Retrofit oplossing. De armaturen voor de utiliteit worden geleverd inclusief bijbehorende led-lampen.

Solarmagazine installicht Uneto-Vni