UNETO-VNI Ronde tafel sessie voor installateurs

UNETO-VNI en Smart Ligthing + Design organiseren op 7 februari a.s. een ronde tafel-bijeenkomst over Smart Lighting. Wat komt er op u af? Wat betekent Smart Lighting voor installatiebedrijven?

Doel van deze bijeenkomst is om u te informeren over de laatste trends en ontwikkelingen, zodat u vanuit uw vakgebied hierop kunt inspelen. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn: trends rond slimme verlichting en het Internet of Things, kansen en risico’s voor installateurs en de toekomst van Smart Lighting en Buildings in de ogen van een opdrachtgever.

Tijdens de presentaties is er ruimte voor discussie. Input vanuit deze discussies nemen wij mee voor de invulling van activiteiten van de commissie Verlichting.

De bijeenkomst wordt gehouden tijdens de Vakbeurs Smart Lighting + Design, die op 7 en 8 februari 2018 plaatsvindt in Den Bosch. Na deze bijeenkomst kunt u gratis deze interessante beurs bezoeken.

Voor wie interessant?
De ronde tafel-bijeenkomst is interessant voor installateurs die verlichtingsinstallaties aanleggen, hierover adviseren en/of deze installaties ontwerpen.

Informatie
Datum: 7 februari 2018
Tijd: 10.00u – 12.00u
Locatie: Congreslocatie 1931, Brabanthallen Den Bosch Zaal: Rode Geus. De bijeenkomst wordt gehouden tijdens de Vakbeurs Smart Lighting + Design.
Maximum aantal deelnemers: 65
Kosten: geen
Aanmelden

Solarmagazine installicht Uneto-Vni