Rofianda kennispartner voor bedrijven in zoektocht naar led

De afgelopen 10 jaar heeft Rofianda verschillende projecten mogen uitvoeren. Binnen het bedrijf staan kennis en kennisoverdracht hoog in het vaandel; zo is Ronald Gronsveld lid van de NEN-Commissie verlichting. Regelmatig geven zij voorlichting over led verlichting en de aspecten die bij led verlichting komen kijken.

Rofianda is gefocust op het vinden optimale oplossing, waarbij rekening wordt gehouden met gestelde normen voor verlichting. Ter onderbouwing van een aanbieding wordt altijd een lichtplan gemaakt waarin een bedrijf zo werkelijkheidsgetrouw wordt nagebouwd. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele lichtstraten, werkplekken en plaatsing van machines.

De armaturen die worden toegepast zijn door Rofianda zelf ontwikkeld, waarbij er rekening gehouden is met flexibiliteit en gebruiksgemak. De specificaties van de armaturen zijn dusdanig opgesteld dat zij voor (bijna) ieder verlichtingsvraagstuk een oplossing kunnen bieden. Tevens is het mogelijk de armaturen volledig op klantspecificaties te produceren; zowel de lichtkleur, het vermogen als de lengte kan op wens van de klant worden aangepast.

Tevens zijn de armaturen geschikt om te combineren met verschillende lichtmanagementsystemen. Zo wordt er samengewerkt met Nedap om de armaturen bij Wienerberger Nederland slim te sturen. Dankzij deze sturing worden armaturen efficiënter ingezet waardoor de werkomgeving altijd voorzien is van voldoende licht, een hogere energiebesparing wordt gerealiseerd en de levensduur optimaal wordt benut.

Afgelopen jaar is Rofianda bezig geweest met het ontwikkelen van een ATEX zone 2, zone 22 armatuur. Dit armatuur is gebaseerd op de ILM-PV series en zal dimbaar worden uitgevoerd. Het ATEX armatuur onderscheid zich dankzij haar moderne uiterlijk, brede uitstraalhoek en flexibiliteit. Het armatuur is vanaf Q1 2018 te bestellen en zal beschikbaar zijn in een lengte van 150cm met vermogens van 40W, 80W, 100W of 150W.

Tijdens de LED EXPO neemt Rofinda u mee in de beleving van verlichting en de bijbehorende mogelijkheden. Naast kennismaking met het bedrijf worden de armaturen en de sturingsmogelijkheden van deze armaturen weergeven.

Benieuwd wat Rofianda nog meer doet? Website

Solarmagazine installicht Uneto-Vni