Megaman: Connected Lighting

‘Let there be light and fun!’ Een moment van ontspanning op kantoor of thuis – met de INGENIUM® ZB Smart Control-oplossing ben je hier een enkele klik van verwijderd. Megaman toont op Smart Lighting en Design (LED Expo) de innovatieve ZigBee®-technologie in combinatie met de INGENIUM® ZB Smart Control-oplossing. Deze nieuwe technologie biedt de gebruikers de unieke mogelijkheid om draadloze controle te krijgen over alle INGENIUM® ZB-producten. Deze ontwikkeling kan het leven een stuk efficiënter en eenvoudiger maken.

Comfort en gemak met INGENIUM® ZB

Door de uitstekende synergie met de ZigBee® supergateways, kunt u met INGENIUM® ZB uw eigen apparaten op een schaalbare manier aansluiten. INGENIUM® ZB kan maximaal 150(!) apparaten aansluiten en is daarom perfect voor iedereen die op zoek is naar slimme besturing van woon-, industriële en commerciële ruimtes.

Ontwikkel je eigen ‘smart home’ in een oogwenk

De eenvoudige en intuïtieve interface biedt u de mogelijkheid om met behulp van de INGENIUM® ZB-app uw huis- of werkplek te automatiseren. Met dit systeem kunnen alle aangesloten verlichting – en ‘smart’ apparaten, met één klik, bestuurd worden.

Ervaar deze nieuwe technologie op stand C9

MEGAMAN

Solarmagazine installicht Uneto-Vni