Masterlight presenteert ”Industria & Concepto”

Masterlight is producent van hoge kwaliteit verlichtingsarmaturen voor de consumentenmarkt en voor de professionele toepassing in projecten. Het bedrijf is opgericht in 1987 en is gevestigd te Panningen. Naast een brede, in eigen beheer ontworpen, collectie in diversen stijlrichtingen, biedt Masterlight ook vele mogelijkheden voor maatwerkverlichting. Samen met de afnemer worden wensen en mogelijkheden doorgenomen wat uiteindelijk resulteert in een ontwerp dat past bij het gekozen concept. Voor de productie van de verlichtingsarmaturen, welke in de eigen productiefaciliteit plaatsvindt, wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoge kwaliteit materialen en componenten van zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers.

Tijdens de LED Expo zal Masterlight diversen verlichtingsarmaturen uit haar “Industria & Concepto” collectie presenteren waarbij gebruikt is gemaakt van geïntegreerde led modules. De modellen uit de “Industria & Concepto” collectie kenmerken zich door hun industriële uitstraling. Naast het design van de armaturen, zijn het met name ook de speciale, hoogwaardige, afwerkingen die deze collectie haar stoere karakter geeft. De producten worden reeds succesvol toegepast in diversen projecten.

Ook zal Masterlight enkele led-cirkelarmaturen presenteren in diversen diameters. De led-cirkelarmaturen kunnen op maat worden gemaakt, afhankelijk van de wens van de afnemer. Het grootste led-cirkelarmatuur dat het bedrijf tot nu toe produceerde heeft een diameter van exact 7,19 meter en hangt in de raadzaal van het Huis van de Gemeente Peel en Maas. Maar ook kleinere diameters of een combinatie van diversen cirkelarmaturen zijn mogelijk. Een voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld cirkelarmaturen die, in samenwerking met Lichtstudio Ralph Blankenaauw te Groesbeek, zijn gerealiseerd voor het Van der Valk Hotel te Nijmegen-Lent.

Naast eigen productie is Masterlight ook distributeur van Arkos Lighting, producent van technische verlichting uit Spanje welke reeds diversen designer awards in de wacht heeft gesleept. Arkos Lighting biedt een zeer brede collectie technische verlichting met o.a. inbouw- en opbouwarmaturen en railarmaturen.

Graag nodigt Masterlight u uit voor een bezoek aan de stand tijdens de LED Expo 2018. U vindt Masterlight op stand B4. Voor meer informatie: www.masterlight.com of info@masterlight.com.

Solarmagazine installicht Uneto-Vni