Maak kennis met de ledverlichting van WinLed

Maak kennis met de ledverlichting van WinLed

Winled ontwikkelt en produceert innovatieve led armaturen voor toepassing in bedrijfsmatige omgevingen zoals kantoren, bedrijfsruimtes en buitenterreinen. Fraaie ledverlichtingsarmaturen van Nederlands fabricaat met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Focus op kwaliteit en innovatie
WinLed biedt ledverlichtingsarmaturen met een lange levensduur welke niet alleen een behoorlijke energiebesparing opleveren maar ook voor een betere lichtkwaliteit zorgen. Zoveel mogelijk componenten worden van Nederlandse leveranciers betrokken. WinLed ontwikkelt en assembleert alle producten in eigen beheer waardoor de eindcontrole van de armaturen voor 100% in eigen handen ligt. Verder is er veel aandacht voor advisering van de installateur en voor after-sales service.

4 product series
Het programma bestaat uit: kantoorverlichting (WinLed Office), lijnverlichting (WinLed Skyline), halstralers (WinLed Highbay), en buitenverlichting (WinLed Outdoor). De lichtopbrengst van vrijwel alle types ligt boven de 120 lm/W en de levensduur is bovengemiddeld (70.000 tot 100.000 branduren). WinLed biedt een garantieperiode van 5 jaar. Alle 4 productseries zijn leverbaar uit voorraad bij de Technische Unie.

WinLed is onderdeel van Winterwarm Heating Solutions; één van Europa’s meest vooraanstaande bedrijven op het gebied van direct gestookte luchtverwarming. Het bedrijf heeft haar expertise uitgebreid met kennis op het gebied van ledverlichting en zet haar bestaande organisatie in om naast verwarmingsoplossingen ook verlichtingsoplossingen voor bedrijfsomgevingen aan te bieden. De goede naam van Winterwarm op het gebied van service en kwaliteit was voor Technische Unie een belangrijke reden om het WinLed productprogramma in haar assortiment op te nemen.

Kom met ons kennis maken op de Led Expo in Den Bosch , standno. D5

http://www.winled.nl/

Solarmagazine installicht Uneto-Vni