Maak kennis met de kleinste IP68 schroefconnector op LED Expo!

Maak kennis met de kleinste IP68 schroefconnector tijdens LEDEXPO

Zijn “grote” broers, de Techno TH387 en TH391, maakten eerder al furore met hun smalle figuur van 23mm doorsnede. “Kan het nog compacter?” vroeg connector fabrikant Techno zich af. Het bewijs ziet u hier: de micronnect TH381 connector. Deze 2-polige IP68 connector heeft heel wat meer in zijn mars dan zijn 14mm diameter doet vermoeden.

• Om te beginnen biedt de micronnect nog steeds ruimte aan een kabeldiameter van maximaal 8,3mm. Hierdoor is deze nog steeds perfect inzetbaar om langere afstanden te overbruggen bij outdoor projecten zoals bruggen, architecturale verlichting, fonteinen etc.

• Door zijn plug & play verbinding is de micronnect ook makkelijk en snel te installeren in het veld. Doordat de afdichting mee is aangegoten aan het contactblok voorkomt u tevens lekkage en is de kans op installatiefouten nihil.

• Met het nieuwe safe-lock systeem is uw toepassing permanent vergrendeld. Deze kan enkel ontgrendeld worden met behulp van een schroevendraaier.

• Tenslotte heeft Techno ook een anti-rotatiesysteem ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de connector niet onverhoopt losschroeft.

Met de TH381 connector heeft Techno dus niet alleen de kleinste IP68 plug & socket schroefconnector in handen. Ze blinkt ook nog eens uit op vlak van veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Indien u graag een sample van de micronnect wenst te ontvangen, bezoek A&C Solutions dan tijdens LEDEXPO stand G5.

Solarmagazine installicht Uneto-Vni