LEDSign – LEDSign Flashbox

LEDSign gaat voor maximale service en denkt graag met u mee over de invulling van de oplossing en toepassing. De LED producten zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Met een eigen productiebedrijf, een uitgebreid netwerk en een grote voorraad vanuit het magazijn in Uithoorn (onder de rook van Schiphol), kunnen ze snel leveren en scherpe concurrerende prijzen en prima kwaliteit en service garanderen.
LEDSign levert een complete LED oplossing van LED-spots, track lights, LED lichtreclame, LED gevelverlichting tot lichtberekeningen. Het assortiment is zeer divers, een standaard levering van uit het magazijn tot op maat gemaakte producten, vrijwel alles is mogelijk. Ook de klantenkring is zeer uitéénlopend, van groothandel tot projectontwikkelaar, van installateur tot interieurbouw en alles daartussenin. Het gepassioneerde en zeer gedreven team van LEDSign staat voor u klaar, soms een beetje eigenwijs, maar zeker creatief en eigentijds, en mee denkend. De expertise reikt ver: u kunt bij hen terecht met elke vraag op het gebied van LED verlichting.

Tijdens de LEDEXPO bent u van harte welkom op stand A2 waar LEDSign een stand vol innovatieve producten op het gebied van LED verlichting heeft. Zo vindt u onder andere op de stand; Dim-to-warm LED serie onder meer Cannes-spots, trackspots en AR111. Alsmede trackrails en de extreem dunne Thin-spot. Deze Thin-spot is slechts 26mm hoog en kunt u verwerken in de kleinste ruimtes. Ook het AR111 assortiment zal LEDSign tonen op de stand, AR111 is de ideale vervanging van de traditionele halogeenspot, voor iedereen die zijn huidige (halogeen) situatie wil verduurzamen de ideale oplossing.

Maar de echte innovatie is de LEDSign Flashbox. De Flashbox is uniek in Nederland en een echte toevoeging voor de retailmarkt. Combineer de wereld van statische reclame en dynamische LED verlichting en creëer een sfeervolle, flexibele en een pakkende uiting met 100% opval garantie bij het winkelend publiek. De Flashbox is een LED scherm met interactieve LED animatie welke uw reclame tot leven brengt. De Flashbox is een eenmalige uitgave, een duurzame oplossing met zeer flexibele toepassingen van afbeeldingen die u wilt tonen. De Flashbox is verkrijgbaar in vele afmetingen, zo zijn de mogelijkheden eindeloos. Van POS tot een beurspresentatie en uiteraard ook een outdoor Flashbox valt binnen de mogelijkheden.

LEDSign is er voor elke duurzame, innovatieve en kostenbesparende ondernemer. Heeft u LED verlichting nodig? LED-signing, LED-bewegwijzering of LED-lichtreclame? LEDSign biedt standaard- producten en maatwerk oplossingen. Uw opdracht krijgt de zorg die het verdient. Samen komen jullie tot de beste uitkomst voor uw specifieke situatie.


Bezoek LEDSign op stand A2 

LEDSign – LEDSign Flashbox

logo ledsign (258543)

Solarmagazine installicht Uneto-Vni