Innovatieve en professionele verlichtingsoplossingen

De LED armaturen van Internova Professional Lighting BV, geassembleerd in Breda, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing.
Ons complete programma is met zorg én met oog voor design ontworpen en daardoor speciaal geschikt voor toepassing in retail, horeca, zorginstellingen en bedrijfsgebouwen.

De armaturen van Internova bieden de optimale oplossing voor een efficiënte verlichting van elk interieur dat om een professionele invulling vraagt. De eigentijdse LED armaturen worden in Nederland geassembleerd en worden uitgerust met de meest recent ontwikkelde LED systemen, zoals de Philips Fortimo Spotlight Module (SLM) van de zesde generatie en een Philips Xitanium LED driver. De garantie op dit LED systeem bedraagt 5 jaar!

Internova adviseert de juiste variatie in lichtkleuren en –sterkten op klantenspecificatie. Door de samenwerking met onder andere Philips en Osram bestaat een breed pallet aan mogelijkheden; van speciaal ontworpen FOOD modules voor de beste presentatie van verse voedingswaren tot FASHION modules, zoals Premium‐ of CrispWhite voor een intense en authentieke kleurweergave. Met de juiste keuze uit de portofolio van LED modules wordt een optimaal aantrekkelijke winkelbeleving gerealiseerd.

Naast de hoogwaardige LED rail-, inbouw- en pendelarmaturen heeft Internova ook het PowerGear railsysteem in haar assortiment.

PowerGear is een hoogwaardig en compleet 3-fase railsysteem voor professionele en flexibele led-verlichtingsoplossingen. Uiteraard is het systeem geschikt voor railspots met een 3-fase adaptor van alle bekende merken.

Het PowerGear railsysteem biedt, in combinatie met de LED armaturen van Internova, de optimale oplossing voor een efficiënte verlichting van elk interieur.

Internova is constant op zoek naar innovatieve mogelijkheden om de verlichting kwalitatief nóg beter, mooier en duurzamer te maken. Als gevolg hiervan zullen wij tijden de LED EXPO 2018 een unieke RGB-TW tracklight, aan te sturen met een mobiele app, introduceren.

Meer info m.b.t. het assortiment en gerealiseerde projecten vindt u op onze website: www.internovalighting.com.

Solarmagazine installicht Uneto-Vni