Fagerhult: Smart Lighting, een must in de verlichtingsbranche

Verlichting die het daglicht kan nabootsen, energie bespaart en u energie geeft… dat is wat Fagerhult dagelijks nastreeft. Wij noemen dat smart lighting: slimme verlichting ontworpen voor energie-efficiënte oplossingen. Lichtsturing maakt de toepassing compleet.

e-Sense

Fagerhult heeft een compleet programma met lichtsturingssystemen ontwikkeld, genaamd e-Sense, Het is een eenvoudige, snelle keuze voor de installatie van lichtregeling. e-Sense staat voor eenvoud, effectiviteit, ergonomie en zuinigheid.
Men kan kiezen voor bijv. aanwezigheidsdetectie of een geavanceerd systeem waarbij het licht u volgt. Het systeem kan ook bestuurd worden met een smartphone. e-Sense kan ingezet worden in alle lichtapplicaties zoals Indoor, Outdoor en Retail.

Creëer uw persoonlijke licht!
Bij Fagerhult vinden we het belangrijk dat men zelf de kleurtemperatuur van het licht kan regelen. Soms hebben we fris licht nodig dat ons actief maakt; soms liever warm, rustgevend licht. Wij noemen het Tunable White Dankzij DALI en onze app via je smartphone, is dit goed toepasbaar in bijvoorbeeld vergaderruimtes, individuele kantoren en wachtruimtes. Een must voor het nieuwe werken!

Kom naar onze stand E1.1. en maak het zelf mee!

Solarmagazine installicht Uneto-Vni