EcoDim: EFFE DIMMEN NU

Dankzij de directe lijn met de fabriek én grote voorraden blijft de EcoDim dimmer voor iedereen betaalbaar. Dit is belangrijk, omdat een led dimmer vaak in combinatie met led lampen wordt aangeschaft met als doel om besparing te realiseren. Een te hoge aanschafprijs zou de terugverdientijd van de investering drukken.

De dimmers bevatten extra onderdelen tegen piekspanning en stoorsignalen. Daarnaast kunt u met de COARSE potmeter de dimmer handmatig op led lampen afstellen, voor een optimale dimbaarheid en lichtstabiliteit. Tot slot zorgt de vervangbare zekering ervoor dat u bij een kortsluiting alleen de zekering (i.p.v. de dimmer) hoeft te vervangen. Tevens levert Ecodim standaard een extra zekering bij de dimmers.

EcoDim heeft voor beide dimtechnieken een unieke led dimmer: ECODIM.01 voor ‘fase aansnijding’ en ECODIM.02 voor ‘fase afsnijding’. Een combinatie van beide dimtechnieken in 1 led dimmer bieden zij momenteel nog niet aan, omdat dit ten koste van de dimkwaliteit gaat. Echter werkt zo’n 90% van alle led lampen op ECODIM.02. Dankzij het bijzonder grote bereik van 0-150W en 0-450W, hoeft u nooit meer te letten op het minimale of maximale vermogen u wilt aansluiten.

Tevens komt het vaak voor dat men al afdekmateriaal van dimmers in huis heeft en deze niet wil vervangen door een ander merk/type/kleur. Daarom past het basiselement van EcoDim onder ieder merk afdekmateriaal in Nederland en België. Is er nog geen afdekmateriaal aanwezig? Geen probleem. EcoDim dimmers worden standaard met afdekraam en dimmerknop geleverd. Zo kan iedereen probleemloos overstappen op een led dimmer.

Op de SMART LIGHTING + DESIGN 2018 LED EXPO in de Brabanthallen Den Bosch toont Ecodim u de uitstekende dimbaarheid van EcoDim in combinatie met vele verschillende merken en type led lampen. Daarnaast is er een primeur: de ECO-DIM.03. Deze nieuwe led dimmer heeft een nóg groter bereik van maar liefst 0-450W. Absoluut uniek in de markt (!), waar andere dimmers een hoger minimaal vermogen én een lager maximaal vermogen hebben.

Uiteraard biedt Ecodim in de stand ook de mogelijkheid om uw eigen led lampen te testen. Dus heeft u een minder bekend merk of bijzonder type led lamp in uw assortiment? Neem een paar led lampen mee naar de beurs en Ecodim test uw lampen samen met de EcoDim led dimmers.

Standnummer: B1

www.ecodim.nl/

Solarmagazine installicht Uneto-Vni