DCBRIGHT, kwalitatief bewezen

DCBRIGHT heeft een uniek concept ontwikkeld in de Led- verlichting voor industriële , veeleisende toepassingen. Het concept is ontstaan uit de problemen die waren met led lampen in de Australische mijnbouw.
De allerduurste merken met veel beloftes kwamen niet verder dan een levensduur van maximaal 8 maanden . DC BRIGHT is een Nederlandse ontwikkeling en heeft inmiddels zijn kwaliteit in deze zware toepassing bewezen. Na 3 jaar gebruik nog geen uitval CQ technische problemen.

Voor de EU markt is dit product uitermate geschikt voor toepassingen bij o.a. bouwkranen- Light towers- wegenbouw- Marine- Politie- Defensie –Brandweer-Douane etc. Daar waar professionals aan het werk zijn en de allerhoogste eisen stellen aan lichtopbrengst en kwaliteit. Hier kan men zich geen uitval en of storingen veroorloven. DCBRIGHT kan klantgericht ontwikkelen, zoals vrij recentelijk voor de Zweedse papierindustrie heeft plaatsgevonden , verlichting bij een omgevingstemperatuur van 100 graden celcius en hoger. DC BRIGHT voor al uw professionele licht oplossingen.

DCBRIGHT kunt u ontmoeten op de LED Expo op stand B6

Meer info? Neem een kijkje op de website.
TEL + 31-653298815 Peter Leijtens

Solarmagazine installicht Uneto-Vni