Click&Light bij Franssen Buitenverlichting

Heeft u behoefte aan hoogwaardige bedrijfsverlichting? Armaturen voor het verlichten van een fraai pand? Een parkeerterrein voor 1 of 1000 parkeerplaatsen? Een tuinlantaarn voor een particuliere tuin? De flexibele experts van Franssen combineren deze mogelijkheden met een passend advies dat aansluit bij de wensen en behoeften rondom bedrijfsverlichting. Daarbij wordt er niet gekeken naar de grote van het project; wil de consument twee of tweehonderd lampen? Franssen maakt alles mogelijk.

Ook wordt er al meer dan 20 jaar samengewerkt met kwalitatieve Europese merken. De bedrijfsverlichting uit het assortiment van Franssen wordt in Europa geproduceerd. Bij de led-driver van de lamp wordt er gebruik gemaakt van de techniek van verschillende bekende A-merken. Hierdoor kan er een snelle levertijd worden gegarandeerd.

Op de Led Expo 2018 wordt het revolutionaire Click&Light system gedemonstreerd. Click & Light is een revolutionair systeem binnen de verlichtingswereld dat wordt ontwikkeld in Italië. Het systeem bestaat uit twee delen, de basis unit en de verlichtingsarmatuur. Tijdens een bouwproject of renovatie kan de basisunit zeer eenvoudig tegen de gevel of het plafond worden gemonteerd. Ondertussen kan er gewoon door worden gebouwd zonder de basisunit te beschadigen. Na de bouw hoeft enkel het verlichtingsarmatuur erop te worden geklikt. Ook geïntegreerde noodverlichting en/of bewegingsmelder behoren tot de leveringsmogelijkheden. Met het toepassen van het Click&Light system kan een snelle, veilige, eenvoudige en kosten besparende montage worden gegarandeerd!

De beurs Ledexpo is het platform waar zij de noviteiten en het bestaande leveringsprogramma zullen presenteren. In het speciaal zullen zij de consument bewijzen een betrouwbare partner te zijn met meer dan 35 jaar ervaring. Een samenwerkende partner, samenwerkingen tussen klant-dealer en fabrikant waar zij door goede samenwerking elk project tot een succesvol einde zullen begeleiden. Wilt u Franssen Buitenverlichting bezoeken? Ga naar stand D12.

https://www.franssenverlichting.nl/

Solarmagazine installicht Uneto-Vni