ARTECTA: Colorful mood makers

De vraag naar hoogwaardige, mooi vormgegeven lichtoplossingen, die daarnaast ook energiezuinig zijn, neemt voortdurend toe. Artecta heeft het cross-over principe, om entertainment LED-technieken te combineren met architecturale verlichting, stevig omarmd. Dit heeft geresulteerd in een reeks LED producten voor designverlichtingsdoeleinden als ook winkelomgevingen, zowel voor binnen- als buitenshuis; kleurrijk, duurzaam, en kostenefficiënt.

Artecta is een merk van Highlite International, al meer dan 25 jaar een bekende naam in de entertainmentindustrie, dat hoogwaardige armaturen en accessoires voor live podia, theaters en festivals levert. Door de uitgebreide kennis van DMX-512-protocollen en LED-technologie te combineren met moderne design verlichtingstoepassingen, is een unieke portfolio van RGB-armaturen en accessoires ontstaan.

Concreet betekent dit technologie en armaturen die zijn ontworpen om de beste belichting voor elk soort omgeving te creëren én aan te sturen. Ongeacht of je die speciale sfeer wilt realiseren in je restaurant, de nieuwste modecollectie in de etalage wilt accentueren of een kleurrijk lichtontwerp voor de fontein in het park wilt maken.

Naast deze stijlvolle en moderne armaturen biedt Artecta ook een uitgebreid pakket voedingen en drivers van gerenommeerde merken als TCI, Meanwell en Eldoled, die nodig zijn voor de installatie van LED-armaturen of LED-strips.

Net als in voorgaande jaren zal Artecta opnieuw aanwezig zijn tijdens de LED Expo in februari 2018. Er zal dan met name een breed spectrum van LED strips onder de aandacht worden gebracht. Ook hier biedt Artecta volledige end-to-end oplossingen van strips (tot 20 meter lengte!), profielen en bijbehorende voedingen. Verder zal de bezoeker van de stand tijdens de LED Expo kennis kunnen maken met een geheel nieuwe serie wandarmaturen en RGBW producten speciaal voor het gebruik buitenshuis.

Reden genoeg dus om op 7 en 8 februari in de Brabanthallen te ‘s Hertogenbosch de stand van Artecta te gaan bezoeken.

Meer weten? Neem een kijkje op onze website.

Solarmagazine installicht Uneto-Vni